More

  Latest Posts

  FP3: Hamilton peste Vettel, Hulkenberg în bariere.

  Condițiile de vânt și umezeala au limitat timpul de rulare în a treia sesiune de antrenamente la Suzuka, dar, imediat ce a primit șansa de a arăta ce poate pe o pistă uscată, Lewis Hamilton a oferit un tur suficient de bun pentru a urca în prima poziție pe tabelă, pentru a treia oară din trei în acest weekend. Sesiunea s-a sfârșit pe o notă dezamăgitoare pentru Nico Hulkenberg, pilotul Renault lovind tare barierele, aducând steagul roșu cu 3 minute rămase din sesiune.

  Hamilton a avut un timp de 1:29.599s, la o zecime în fața lui Sebastian Vettel. Pe 3, Kimi Raikkonen cu 0.455s mai lent decât pilotul britanic. Valtteri Bottas a terminat pe 5, între cei doi piloți Red Bull, Verstappen pe 4, Ricciardo pe 6. Ocon a terminat pe 7 pentru a treia oară în trei sesiuni.

  Deci, Suzuka, o locație faimoasă pentru schimbările de vreme, nu a dezamăgit nici de această dată, oferindu-ne o sesiune foarte interesantă. Umed sau uscat, neapărat trebuie văzute calificările.

  Foto-credit F1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss