More

  Latest Posts

  FP3 Abu Dhabi: Red Bull pe primele două poziții

  Max Verstappen s-a impus în ultima sesiune de antrenamente, fiind cu 0.501s mai rapid decât coechipierul său Alex Albon, în timp ce piloții Renault, Daniel Ricciardo și Esteban Ocon, au încheiat FP3 pe locurile 3 și 4. Niciunul dintre monoposturile Mercedes nu a ajuns în top 5.

  Verstappen a dominat aproape toată sesiunea și și-a impus ritmul cu 1m36.251s. Acesta a fost urmat de Albon, dar tailandezul a rămas la jumătate de secundă distanță. Renault a ajuns pe 3, mulțumită lui Daniel Ricciardo – și pe 4, datorită lui Ocon.

  Lando Norris (McLaren), a încheiat sesiunea pe 5, la mai puțin de o zecime de Ocon. Între Hamilton și Bottas, s-au clasat Lance Stroll, pe poziția a 7-a și Carlos Sainz pe 8. Top 10 a fost completat de Sergio Perez, care datorită unei penalizări va lua startul în cursă, de la coada plutonului. Piloții AlphaTauri, au fost separați de Charles Leclerc, care a venit pe 12, în timp ce Sebastian Vettel a încheiat pe 14.

  George Russell, care a avut o problemă cu sistemul MGU-K, în FP2, a reușit să urce pe 15, în timp ce coechipierul său, Nicholas Latifi, a fost pe 19, la final de FP3. Alfa Romeo-urile l-au urmat pe Russell, Giovinazzi fiind mai rapid decât Raikkonen, iar Haas a completat plutonul, Fittipaldi fiind pe locul 20.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss