More

  Latest Posts

  FP2 – Miller domină pe pistă umedă vineri la Misano, Quartararo P16

  Australianul Miller a fost la 0.9s distanță de Zarco în prima zi la GP-ul Emilia-Romagna, cu Bagnaia în top 10.

  Jack Miller (echipa Ducati Lenovo) a încheiat o zi umedă la Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell’Emilia-Romagna în top, grație unui superb 1:41.305s în FP2, un timp de tur care a văzut australianul să ia 0,927s avantaj asupra lui Johann Zarco (Pramac Racing) în ziua calificărilor.

  Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini) a lăsat-o târziu pentru a câștiga locul 3 vineri, spaniolul este singurul pilot care a ajuns până acum la o secundă de Miller la Misano.

  Ploaia de dimineața și după-amiaza devreme au însemnat că MotoGP a avut multă vreme umedă vineri, dar soarele s-a strecurat printre nori pentru cea mai mare parte a FP2, permițând condițiilor – și, prin urmare, timpilor – să se îmbunătățească.

  Miller

  Miller s-a grăbit să-l retrogradeze pe Zarco pe locul 2, deoarece australianul a stat la o secundă în fața oricui pentru o perioadă în FP2, toți, cu excepția celor doi, îmbunătățindu-se până la mijlocul perioadei de după-amiază.

  Cu mai multe prognoze de ploaie pentru FP3-ul de sâmbătă dimineața, condițiile FP2 – umede, dar mult mai bune decât FP1 – ar putea fi cele mai bune condiții cu care se confruntă piloții în goana pentru locurile automate în Q2.

  Quartararo era pe locul 12 cu cinci minute până la final, cu rivalul la titlu Bagnaia arătând confortabil – după accidentul din FP1 – în locul 5. Francezul nu a adus nicio îmbunătățire în fazele finale, ceea ce înseamnă că Quartararo va încheia Ziua 1 pe locul 16, cu Pecco – așa cum stau lucrurile – ajungând în Q2, pe locul 8.

  Top 10 combinat:
  1. Jack Miller (Ducati Lenovo Team) – 1:41.305
  2. Johann Zarco (Pramac Racing) + 0.927
  3. Aleix Espargaro (Aprilia Racing Team Gresini) + 0.986
  4. Iker Lecuona (Tech3 KTM Factory Racing) + 1.271
  5. Miguel Oliveira (Red Bull KTM Factory Racing) + 1.286
  6. Luca Marini (SKY VR46 Avintia) + 1.296
  7. Lorenzo Savadori (Aprilia Racing Team Gresini) + 1.310
  8. Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) + 1.364
  9. Danilo Petrucci (Tech3 KTM Factory Racing) + 1.470
  10. Jorge Martin (Pramac Racing) + 1.504

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP
  Photocredit: MotoGP

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  MotoGP

  Latest Posts

  Don't Miss