More

  Latest Posts

  FP2 la Portimao: Bottas este cel mai rapid, din nou

  Valtteri Bottas a condus și cea de-a doua sesiune de antrenamente de la Portimao, dar acțiunea din FP2, a fost dominată de cele două steaguri roșii apărute în urma, coliziunii dintre Max Verstappen (P2) și Lance Stroll din virajul 1 și după ce monopostul lui Pierre Gasly, a luat foc.

  Gasly a fost nevoit să iasă în afara circuitului în virajul 13, la jumătatea timpului alocat pentru sesiune, după ce spatele monopostului Alpha Tauri, a luat foc. Incendiul a fost stins după aproximativ un minut. A fost un moment dramatic, dar nu la fel ca incidentul dintre Verstappen și Stroll, care au demonstrat că nu pot intra doi piloți deodată, în primul viraj.

  Oficialii au investigat coliziunea, însă au ajuns la concluzia că a fost doar un incident de cursă.

  Un efort final din partea lui Lando Norris, la propulsat pe locul 3, înaintea lui Charles Leclerc, care și-a menținut performanța din FP1, oferind speranță celor de la Ferrari. McLaren-ul lui Carlos Sainz a urcat pe locul 5, în timp ce Sebastian Vettel a reușit să ajungă pe 6.

  Timpul lui Gasly, de dinaintea incidentului, a fost suficient cât să îl aducă pe poziția a 7a, terminând sesiunea înaintea campionului en-titre, Lewis Hamilton, care nu s-a arătat mulțumit de monopostul său.

  Top 10 a fost completat de Renault-ul lui Esteban Ocon și de către Alex Albon (Red Bull), care a avut câteva tururi șterse deoarece a încălcat limitele circuitului.

  George Russell a urcat pe poziția a 11-a, în fața lui Sergio Perez, în timp ce, Daniel Ricciardo, a avut un incident pe linia boxelor, care l-a lăsat pe locul 13, înaintea lui Nicholas Latifi.

  Kimi Raikkonen nu a reușit să mențină performanța din FP1, căzând pe 15, Haas-ul lui Magnussen, l-a urmat pe 16, iar Daniil Kvyat a venit pe 17, după ce a pierdut controlul monopostului.

  Ultimii clasați au fost Romain Grosjean, Lance Stroll și Antonio Giovinazzi.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss