Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  FP1: Bottas conduce în prima ieșire pe circuitul de la Portimao

  Primul Grand Prix Portughez, de la cel din 1996, a început bine pentru piloții Mercedes, Valtteri Bottas, fiind cel mai rapid în FP1. Foarte aproape, pe poziția a doua s-a situat actualul campion mondial, Lewis Hamilton. Max Verstappen, a completat top 3.

  Ca deobicei, în sesiunile de vineri, Valtteri Bottas a performat cel mai bine, pe toate sectoarele, ajungând la 1m48.410s pe tur, cu 0.330 secunde mai rapid decât Hamilton. Verstappen, a rămas cu pneurile dure, dar a reușit să se apropie de piloții Mercedes, venind la 0,781 secunde, în spatele lui Bottas.

  Coechipierii de la Red Bull au fost separați în clasament de Ferrari-ul lui Charles Leclerc, care pare să fie ajutat de noul upgrade, deoarece a ajuns pe locul 4, însă a fost unul dintre piloții care au pierdut controlul monopostului în FP1. Colegul său, Sebastian Vettel, s-a situat doar pe poziția a 11-a.

  Pe 6, a ajuns McLaren-ul lui Carlos Sainz, care a fost cu aproape 0.5 secunde mai rapid decât Sergio Perez (P7), pe pneurile medii. Sainz a parcurs și cel mai mare număr de tururi, vineri dimineața-42.

  Kimi Raikkonen și-a propulsat monopostul Alfa Romeo pe poziția a 8a, înaintea Renault-ului lui Daniel Ricciardo. Coechipierul său Esteban Ocon, a fost pe pneurile dure, așadar a rămas pe locul 19 în clasament, iar sesiunea s-a încheiat cu o problemă mecanică serioasă, pentru el. A ieșit fum din spatele monopostului.

  Pierre Gasly a avut și el o problemă mecanică, dar a reușit să se mențină pe 10, iar Lando Norris, a încheiat FP1, pe locul 12, înaintea lui Daniil Kvyat, care a pierdut controlul monopostului, în ultimele 5 minute.

  Cei doi piloți Haas, care au fost în centrul atenției în ultimele zile, au ocupat locul 14 (Kevin Magnussen), respectiv P17 (Romain Grosjean). Între ei au venit Lance Stroll, care numai ce s-a recuperat după infecția cu COVID-19 și Antonio Giovinazzi.

  George Russell și Nicholas Latifi, de la Williams, au încheiat sesiunea, pe ultimele poziții, fiind despărțiți doar de Renault-ul lui Esteban Ocon (P19).


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss