Latest Posts

Fowler: Evans știe ce trebuie să facă

Vizualizări: 17957

Elfyn Evans începe noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri FIA săptămâna viitoare, cu o imagine completă a ceea ce este necesar pentru a câștiga titlul, potrivit directorului tehnic Toyota Gazoo Racing, Tom Fowler.

Speranțele lui Evans de a obține un titlu inițial anul trecut au fost risipite într-un accident. Cu toate acestea, Fowler vede medalia de argint a galezului ca fiind ultima piesă a puzzle-ului și se așteaptă ca ritmul care l-a ajutat să conducă campionatul pentru trei din cele șapte runde, să continue în acest an.

„Nu există nicio îndoială că Elfyn a fost dezamăgit de modul în care s-a încheiat 2020, dar când faci un pas înapoi și te uiți la el – a terminat pe locul doi în fața unui pilot care câștiga al șaptelea titlu de campionat mondial”, a spus Fowler.

„A fi următorul după Séb [Ogier] a fost un rezultat uimitor când te gândești la asta. Fiind în frunte, urmărirea unui campionat aduce o presiune diferită. I-am văzut pe el și pe Scott [copilotul Martin] descurcându-se foarte bine cu această presiune. Sper cu adevărat că aceasta este ultima piesă din puzzle pentru ei. ”

Victoria în Suedia și Turcia anul trecut și rularea chiar în fruntea luptei pentru titlu l-au modelat pe Evans pentru lupta viitoare, potrivit lui Fowler.

„Elfyn a învățat multe despre ce înseamnă să mergi la fiecare raliu știind că ești unul dintre principalii concurenți”, a continuat el. „A fost acolo la începutul sezoanelor, când a avut rezultate bune, dar pe măsură ce calendarul merge înainte și ești încă într-o luptă foarte bună de multe luni, presiunea în acea situație este foarte diferită. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Campania lui Evans pentru 2021 începe la Rallye Monte-Carlo (21 – 24 ianuarie), unde va aștepta cu nerăbdare să termine treaba pe care a început-o sezonul trecut, de a câștiga în Alpii francezi. Pilotul Yaris a condus jumătate din cele 16 etape anul trecut, dar a trecut pe locul trei în ultima zi.

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss