More

  Latest Posts

  Fowler: Evans știe ce trebuie să facă

  Elfyn Evans începe noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri FIA săptămâna viitoare, cu o imagine completă a ceea ce este necesar pentru a câștiga titlul, potrivit directorului tehnic Toyota Gazoo Racing, Tom Fowler.

  Speranțele lui Evans de a obține un titlu inițial anul trecut au fost risipite într-un accident. Cu toate acestea, Fowler vede medalia de argint a galezului ca fiind ultima piesă a puzzle-ului și se așteaptă ca ritmul care l-a ajutat să conducă campionatul pentru trei din cele șapte runde, să continue în acest an.

  „Nu există nicio îndoială că Elfyn a fost dezamăgit de modul în care s-a încheiat 2020, dar când faci un pas înapoi și te uiți la el – a terminat pe locul doi în fața unui pilot care câștiga al șaptelea titlu de campionat mondial”, a spus Fowler.

  „A fi următorul după Séb [Ogier] a fost un rezultat uimitor când te gândești la asta. Fiind în frunte, urmărirea unui campionat aduce o presiune diferită. I-am văzut pe el și pe Scott [copilotul Martin] descurcându-se foarte bine cu această presiune. Sper cu adevărat că aceasta este ultima piesă din puzzle pentru ei. ”

  Victoria în Suedia și Turcia anul trecut și rularea chiar în fruntea luptei pentru titlu l-au modelat pe Evans pentru lupta viitoare, potrivit lui Fowler.

  „Elfyn a învățat multe despre ce înseamnă să mergi la fiecare raliu știind că ești unul dintre principalii concurenți”, a continuat el. „A fost acolo la începutul sezoanelor, când a avut rezultate bune, dar pe măsură ce calendarul merge înainte și ești încă într-o luptă foarte bună de multe luni, presiunea în acea situație este foarte diferită. ”

  Campania lui Evans pentru 2021 începe la Rallye Monte-Carlo (21 – 24 ianuarie), unde va aștepta cu nerăbdare să termine treaba pe care a început-o sezonul trecut, de a câștiga în Alpii francezi. Pilotul Yaris a condus jumătate din cele 16 etape anul trecut, dar a trecut pe locul trei în ultima zi.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss