Latest Posts

Fourmaux: Terminarea Raliului Suediei este ținta principală după accidentul de la Monte Carlo

Vizualizări: 11597

Adrien Fourmaux de la M-Sport spune că terminarea Raliului Suediei este ținta sa principală, deoarece își propune să-și recâștige încrederea în urma unui accident la deschiderea sezonului Campionatului Mondial de Raliuri.

Francezul este dornic să-și înceapă sezonul 2022 în Suedia în acest weekend, după ce o eroare a dus la un accident înspăimântător în etapa a treia de la Monte Carlo luna trecută. Fourmaux și copilotul Alexandre Coria au fost norocoși să plece fără răni, după ce Fordul Puma a fost catapultat în râpă după o coliziune cu o stâncă. Echipa a ales să construiască un Puma nou-nouț pentru călătoria din acest weekend în Suedia, Fourmaux alegând să ajute echipa cu construirea la baza M-Sport din Cumbria.

Privind prima sa ieșire de top pe zăpadă, tânărul în vârstă de 27 de ani spune că obiectivul său principal este să ajungă la final și să înregistreze puncte valoroase în campionat. „Cred că echipa și cu mine suntem foarte fericiți să spun că trebuie să-mi regăsesc încrederea și că trebuie să termin raliul pentru a obține experiența pe această suprafață, deoarece acesta va fi primul meu eveniment WRC pe zăpadă cu o mașină de Rally1.” a spus Fourmaux, care a terminat ultimul dintre alergătorii Rally1 în shakedown-ul de joi. „Este o provocare destul de mare și raliul este foarte rapid, așa că voi termina și apoi ne vom vedea poziția.”

Adrien Fourmaux

Este o viziune împărtășită de directorul echipei M-Sport, Richard Millener, care speră că Fourmaux poate contesta pentru o clasare în top cinci general în campionatul din acest an, dacă poate obține puncte în mod constant. „Nu cred că aceasta este o situație în care trebuie să dea ordine, el înțelege ce trebuie să facă”, a spus Millener. „Apreciem că este greu să conduci la acest nivel și să concurezi la vârf, dar să pleci de la Monte Carlo cu zero puncte este cel mai rău scenariu.

„Este important pentru el să-și reia sezonul pe drumul cel bun, deoarece credem că ar trebui să caute o clasare în top cinci la sfârșitul anului, dar pentru a face asta trebuie să câștige puncte în fiecare rundă. Vrea să demonstreze din nou că se poate întoarce acolo unde trebuie.” Fourmaux se îndreaptă în Suedia după un test pre-eveniment pe zăpadă săptămâna trecută, unde s-a alăturat coechipierilor Craig Breen și Gus Greensmith. „A fost o zi de test foarte bună săptămâna trecută”, a adăugat Fourmaux. „Sincer, este greu de știut ritmul pe care îl vom avea în acest raliu. Este prima dată când vom fi pe zăpadă cu această mașină, așa că va fi interesant, sperăm să fim competitivi cu siguranță.”

Raliul Suediei începe vineri cu șapte etape competitive care așteaptă echipajele.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss