More

  Latest Posts

  Fourmaux: Greșeli imposibil de evitat în finala ERC 2020

  Adrien Fourmaux a declarat că este greu să eviți să faci greșeli după ce a câștigat pentru prima dată FIA ERC la Raliul Islas Canarias weekendul trecut.

  Condițiile meteorologice schimbătoare și strategia complicată a anvelopelor au făcut ca un eveniment dur și ploios să fie o amenințare constantă, ducând la atingerea unui punct culminant incitant al sezonului ERC 2020.

  Francezul Fourmaux și copilotul său belgian Renaud Jamoul au ajuns în frunte în dimineața finalei și s-au menținut pe poziție, pentru a câștiga în Ford-ul lor Fiesta R5 MkII echipat cu anvelope Michelin, rezultat care a marcat prima victorie pentru mașina M-Spot în ERC.

  „Sunt foarte fericit pentru că a fost un weekend foarte greu pentru toți piloții, dar am câștigat și este un sentiment foarte frumos pentru noi”, a spus Fourmaux, care a ocupat și clasamentul ERC1 Junior. „Dar este bine și pentru echipă și pentru Michelin. Cred că fiecare pilot a făcut o greșeală aici la un moment dat. Am făcut o greșeală în etapa a doua [duminică]. A fost chiar la sfârșitul etapei, dar am fost bine și toți șoferii au mers spre același loc. Altfel, totul a fost în regulă și este un rezultat excelent pentru M-Sport. Sper că vor fi fericiți pentru că au făcut o treabă foarte bună. Pot spune doar că mulțumită echipei totul a fost perfect. ”

  111111111111111

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss