More

  Latest Posts

  Fourmaux: Greșeli imposibil de evitat în finala ERC 2020

  Vizualizări: 4292

  Adrien Fourmaux a declarat că este greu să eviți să faci greșeli după ce a câștigat pentru prima dată FIA ERC la Raliul Islas Canarias weekendul trecut.

  Condițiile meteorologice schimbătoare și strategia complicată a anvelopelor au făcut ca un eveniment dur și ploios să fie o amenințare constantă, ducând la atingerea unui punct culminant incitant al sezonului ERC 2020.

  Francezul Fourmaux și copilotul său belgian Renaud Jamoul au ajuns în frunte în dimineața finalei și s-au menținut pe poziție, pentru a câștiga în Ford-ul lor Fiesta R5 MkII echipat cu anvelope Michelin, rezultat care a marcat prima victorie pentru mașina M-Spot în ERC.

  „Sunt foarte fericit pentru că a fost un weekend foarte greu pentru toți piloții, dar am câștigat și este un sentiment foarte frumos pentru noi”, a spus Fourmaux, care a ocupat și clasamentul ERC1 Junior. „Dar este bine și pentru echipă și pentru Michelin. Cred că fiecare pilot a făcut o greșeală aici la un moment dat. Am făcut o greșeală în etapa a doua [duminică]. A fost chiar la sfârșitul etapei, dar am fost bine și toți șoferii au mers spre același loc. Altfel, totul a fost în regulă și este un rezultat excelent pentru M-Sport. Sper că vor fi fericiți pentru că au făcut o treabă foarte bună. Pot spune doar că mulțumită echipei totul a fost perfect. ”

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss