GP24 Media

LATEST POSTS

Fostul șef Ferrari, Domenicali, este anunțat official ca CEO al F1 în 2021

Vizualizări: 10288

Fostul șef Ferrari, Domenicali, este anunțat official ca CEO al F1 în 2021

Reprezentanții sportului cu motor, au anunțat în mod oficial faptul Stefano Domenicali va prelua rolul de CEO al Formulei 1, în urma plecării sale de la Lamborghini. Chase Carey îi va preda lui Domenicali funcția începând cu 2021. Într-o serie de declarații atent planificate, constructorul italian de mașini, Lamborghini, a anunțat întâi plecarea lui Domenicali, urmând ca acesta „ preia un rol nou și prestigios” de anul viitor. La scurt timp după, F1 a dat declarația oficială prin cei de la Liberty Media.

Discutând despre noul său rol: „ bucur că reîntorc în F1, acest sport a făcut mereu parte din viața mea. M-am născut în Imola, trăiesc în Monza. Am rămas în strânsă legătură cu ceea ce se întâmplă în cadrul “marelui circ” prin funcția pe care am avut-o în comisia legată de monoposturi, și abia aștept lucrez cu echipele, promotorii, sponsorii și ceilalți parteneri.”

Carey a fost mereu categoric în ceea ce privește durata implicării sale în F1. El a spus munca depusă pentru implementarea noului set de reguli și a acordului concord, au creat o fundație pe care se poate construi mai mult în viitor.

„A fost o onoare conduc Formula1, un sport apreciat la nivel global, cu o istorie minunată. Sunt mândru de comisia care nu numai că a reușit treacă peste dificultățile din acest an, dar a reușit impună măsuri și în ceea ce privește sustenabilitatea, diversitatea și inclusivitatea.”

Domenicali, fost director tehnic al scuderiei de la Maranello, a fost CEO-ul celor de la Lamborghini din 2016, ajutând constructorul ajungă la vânzări record în 2019. Venirea sa în F1, a fost bine primită de toate echipele, ele considerând experiența, abilitățile și personalitatea vor conduce sportul către un viitor luminos.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES