GP24 Media

LATEST POSTS

Fostul președinte Ferrari, spune că managementul este de vină pentru forma dezastruoasă a echipei

Vizualizări: 14410

După sezonul dezamăgitor de anul trecut, Ferrari intenționează să revină în forță în 2021. Faptul că au încheiat campionatul pe locul 6 (cel mai rău rezultat din ultimii 40 de ani), i-a determinat să modifice monopostul. Cu toate acestea, în ciuda efortului depus, fostul președinte Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo crede că 2020 a fost un an desatruos pentru echipă.

Acesta a făcut declarații pentru Bild Sport: “Campionatul din 2020 a fost un dezastru pentru Ferrari. În trecut, chiar și locul 3, era considerat un eșec pentru Scuderie. Echipa de la Maranello obișnuia să analizeze greșelile și să angajeze cei mai buni oameni care să se ocupe de probleme, spune Montezemolo.

Problemele pentru monoposturile roșii, au început la scurt timp după ce au trebuit să își modifice unitățile de putere, la finalul anului 2019. De atunci, performanța lor pe circuit a scăzut. „Obișnuiam să analizăm orice greșeală și să angajăm talente adevărate care să se ocupe de probleme în diferite arii, fie că er vorba de aerodinamică, electronică sau mecanică.”

„Scuderia nu este organizată potrivit, iar asta nu se poate schimba într-un an. Acum, o singură persoană este responsabilă pentru tot, dar sper că va găsi curând, pe cineva care să îl ajute”, a concluzionat Montezemolo.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES