More

  Latest Posts

  Fostul președinte Ferrari, spune că managementul este de vină pentru forma dezastruoasă a echipei

  După sezonul dezamăgitor de anul trecut, Ferrari intenționează să revină în forță în 2021. Faptul că au încheiat campionatul pe locul 6 (cel mai rău rezultat din ultimii 40 de ani), i-a determinat să modifice monopostul. Cu toate acestea, în ciuda efortului depus, fostul președinte Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo crede că 2020 a fost un an desatruos pentru echipă.

  Acesta a făcut declarații pentru Bild Sport: “Campionatul din 2020 a fost un dezastru pentru Ferrari. În trecut, chiar și locul 3, era considerat un eșec pentru Scuderie. Echipa de la Maranello obișnuia să analizeze greșelile și să angajeze cei mai buni oameni care să se ocupe de probleme, spune Montezemolo.

  Problemele pentru monoposturile roșii, au început la scurt timp după ce au trebuit să își modifice unitățile de putere, la finalul anului 2019. De atunci, performanța lor pe circuit a scăzut. „Obișnuiam să analizăm orice greșeală și să angajăm talente adevărate care să se ocupe de probleme în diferite arii, fie că er vorba de aerodinamică, electronică sau mecanică.”

  „Scuderia nu este organizată potrivit, iar asta nu se poate schimba într-un an. Acum, o singură persoană este responsabilă pentru tot, dar sper că va găsi curând, pe cineva care să îl ajute”, a concluzionat Montezemolo.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss