Latest Posts

Formula E: Un nou producător este atras de competiție, Fisker

Vizualizări: 18172

De la an la an, Formula E atrage tot mai mulți constructori și deja sunt alte nume ce vor să investească în campionat.

Este vorba despre Fisker Automotive, cei care au produs mașina Fisker Karma.

Compania are un trecut anevoios, Gianfranco Pizutto, fondatorul companiei, a lansat în urmă cu mulți ani, prima mașină ce avea motorizare plug-in hybrid. Compania a primit susținere chiar și de la Leonardo DiCaprio, dar în 2014 intrase în insolvență, până când a fost preluată de un miliardar din Hong Kong.

Acum, Pizutto dorește să își formeze o echipă și să se lanseze in sezonul 2021/ 2022 al Formulei E.

“De astăzi, pornim noul nostru proiect pentru Formula E, targetul nostru fiind acela de a concura în sezonul 2021/2022, asta depinzând de cât de bine ne vom finanța.” a declarat Pizutto.

Sursa: Motorsport.com
Photocredit: Press.bmwgroup.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport.com

Latest Posts

Don't Miss