Latest Posts

Formula E: Pole pentru Oliver Rowland în Sanya

Vizualizări: 10467

Oliver Rowland a luat pole position pentru a şasea rundă a campionatului FIA Formula E din Sanya. Pilotul Britanic i-a învins pe Jean-Eric Vergne (DS) şi pe Antonio Felix da Costa (BMW). Locul patru merge la pilotul Audi, Daniel Abt iar ultima poziţie de super-pole a fost luată de Sebastien Buemi.

În prima grupă, ca de obicei, piloţii clasaţi primii cinci în campionat au ieşit pe circuit. da Costa şi-a confirmat ritmul puternic din antrenamente şi a luat cel mai rapid timp provizional în BMW-ul său, cu un avantaj de mai bine de patru zecimi. d’Ambrosio s-a aliniat în spatele Portughezului şi a terminat în faţa lui di Grassi, care a terminat pe trei în grupa sa pentru Audi. Mortara a terminat pe patru cu liderul campionatului, Sam Bird un dezamăgitor loc cinci.

În a doua grupă, toţi trei piloţii germani au fost convingători: Daniel Abt şi-a poziţionat Audi-ul în prima poziţie a grupei şi locul doi per total, urmat de Andre Lotterer. Pascal Wehrlein a reuşit locul cinci dar timpul său a fost mai lent decât al colegului de echipă, d’Ambrosio. Robin Frijns a terminat pe 8 iar Mitch Evans a termint pe 10 în urma unui uşor contact cu un perete.

În grupa a treia Alexander Sims a avut un prim tur puternic. Britanicul s-a clasat pe doi şi l-a eliminat pe di Grassi din bătaia pentru super pole. Apoi au venit cele două monoposturi Nissan, care deja dominaseră sesiunile de antrenamente. Buemi a reuşit de departe cel mai rapid timp, iar Rowland a terminat pe patru, un timp bun şi pentru el. Jean Eric Vergne a avut şi el o rundă bună şi a terminat sesiunea pe cinci. Felipe Massa a luat locul 13 iar Oliver Turvey 15.

Gary Paffett a deschis ultima grupă cu un timp foarte slab. Stoffel Vandoorne a terminat pe 13, cel mai rapid din grupă urmat de Lopez pe 14, Tom Dillman şi Felipe Nasr au terminat pe 17 şi 18 respectiv. Nelson Piquet a terminat ultimul, mai lent chiar şi decât Paffett.

Buemi, da Costa, Sims, Rowland, Vergne şi Abt au participat în Super Pole.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sebastien Buemi a reuşit să câştige pole-ul la Sanya, în spatele său aşezându-se cei doi piloţi BMW, da Costa pe doi şi Sims pe trei. Oliver Rowland a luat locul patru pentru Nissan cu Vergne pe cinci şi Daniel Abt pe şase.

Formula E: Pole pentru Oliver Rowland în Sanya

 

 

 

 

 

  • Foto-credit: Formula E – Twitter
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss