GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E: Există posibilitatea ca sezonul actual să se anuleze

Vizualizări: 14738

Formula E se află în standby până în iunie, dar la cum evoluează situația, se ia în calcul posibilitatea ca sezonul să se anuleze.

Dacă nu se va concura până în Septembrie, conducerea campionatului dorește să renunțe la acest sezon.

Alejandro Agag, fondatorul Formula E: “Dacă nu putem să avem curse în August sau Septembrie, eu nu cred că vom mai ține acest sezon. Noi vom sacrifica sezonul actual pentru startul stagiunii 2020/2021 în Decembrie. Chiar și cu aceste semne de întrebare și incertitudini, eu cred că este foarte probabil faptul că mai mult de o cursă nu cred că vom face. Asta ar fi excepțional, noi trăim în vremuri excepționale, dar asta ar fi excepția de la excepțional. Eu cred că noi putem realiza doua sau patru curse, acestea din urmă fiind double headerere. Dacă reușim asta va fi bine. Dar vreau să spun că mai târziu de Septembrie nu va exista o cursă. Ne vom muta atenția înspre sezonul șapte.”

Și CEO-ul competiției, Jamie Reigle a adăugat: “Chiar acum, lucrăm la un plan ca la finele lui iulie sau august să dăm drumul la curse. Vorbind la general, noi incercam sa încheiem sezonul șase cu patru sau șase curse până în Septembrie. Planul este să terminăm sezonul ăsta și să ne pregătim pentru următorul”.

Foto-Motorsport.com

Sursa: gp24.ro
Photocredit: gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES