More

  Latest Posts

  Formula E: Există posibilitatea ca sezonul actual să se anuleze

  Formula E se află în standby până în iunie, dar la cum evoluează situația, se ia în calcul posibilitatea ca sezonul să se anuleze.

  Dacă nu se va concura până în Septembrie, conducerea campionatului dorește să renunțe la acest sezon.

  Alejandro Agag, fondatorul Formula E: “Dacă nu putem să avem curse în August sau Septembrie, eu nu cred că vom mai ține acest sezon. Noi vom sacrifica sezonul actual pentru startul stagiunii 2020/2021 în Decembrie. Chiar și cu aceste semne de întrebare și incertitudini, eu cred că este foarte probabil faptul că mai mult de o cursă nu cred că vom face. Asta ar fi excepțional, noi trăim în vremuri excepționale, dar asta ar fi excepția de la excepțional. Eu cred că noi putem realiza doua sau patru curse, acestea din urmă fiind double headerere. Dacă reușim asta va fi bine. Dar vreau să spun că mai târziu de Septembrie nu va exista o cursă. Ne vom muta atenția înspre sezonul șapte.”

  Și CEO-ul competiției, Jamie Reigle a adăugat: “Chiar acum, lucrăm la un plan ca la finele lui iulie sau august să dăm drumul la curse. Vorbind la general, noi incercam sa încheiem sezonul șase cu patru sau șase curse până în Septembrie. Planul este să terminăm sezonul ăsta și să ne pregătim pentru următorul”.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: gp24.ro

  Photocredit: gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss