More

  Latest Posts

  Formula E: Etapele din Londra și New York sunt anulate

  Desi Formula E se află într-o pauză forțată până în Iunie, ultimele două runde din sezonul 2019/2020 au fost anulate.

  Etapa finală de la Londra programată pentru 25-26 Iulie a fost anulată, deoarece o porțiune din traseul, arena ExCel a fost transformată în spital pentru tratarea COVID-19.

  Există posibilitatea ca etapa britanică să se țină pe un circuit normal, în calcul fiind luate Silverstone, Brands Hatch sau Donington Park.

  Totodată, și etapa din New York a fost anulată. Momentan nu există un anunț oficial, dar tot mai multe surse confirmă faptul că runda din Statele Unite ale Americii este anulată. Zona în care se ține de fel etapa, s-a transformat în zonă medicală pentru tratarea pacienților ce au acel virus.

  Doar două etape mai stau în picioare: cea de la Berlin, dar și noutatea din acest sezon, runda din capitala Coreei de Sud, Seoul. Foarte probabil, acestea se vor ține în toamna lui 2020.

  Foto-Autosport.com

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss