More

  Latest Posts

  Formula E este pregătită să furnizeze piloți și ingineri pentru Formula 1 – Mercedes

  Formula E a ajuns la stadiul în care poate furniza piloți și ingineri, pregătiți perfect pentru Formula 1 – a declarat Ian James, directorul echipei Mercedes FE. Șase dintre actualii piloți din FE, au la activ cel puțin un Grand Prix.

  Aceștia sunt Lucas di Grassi (18 GP-uri cu Virgin în 2010), Jean-Eric Vergne ( 58 GP-uri cu Toro Rosso în 2012-2014), Stoffel Vandoorne (41 GP-uri cu McLaren în 2016-2018), Sebastien Buemi (55 GP-uri cu Toro Rosso în 2009-2011), Pascal Wehrlein (39 GP-uri cu Manor și Sauber în 2016-2017) și Andre Lotterer (în GP-ul Belgiei cu Caterham în 2014).

  Cu toate acestea, campionatul de monoposturi electrice nu mai angajează de mult timp doar foști piloți din F1. Echipele preferă acum piloți mai puțin cunoscuți, însă talentați și cu o pregătire tehnică bună, care au multe ore în simulator și au completat teste în regim privat.

  James consideră că acum FE ajunge la stadiul în care poate furniza personal către F1, după ce seria suport a primit statutul de Campionat Mondial FIA. Directorul echipei Mercedes a declarat:

  „Cred că FE ajunge în sfârșit la un punct în care vom vedea mișcare și dinspre noi către F1, nu doar invers. Și nu mă refer doar la piloți, ci la întreg personalul. Inginerii, mecanicii, managerii și piloții.”

  „Văd o oportunitate aici – unde în viitor oamenii vor trece de la F1 la FE și invers. Asta va demonstra din nou, în timp ce începem sezonul 7, primul drept Campionat FIA, că statutul este binemeritat și ne va ajuta în viitor.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss