More

  Latest Posts

  Formula E: Competiția poate renunța la circuitele stradale

  O decizie destul de surprinzătoare vine din partea Formulei E. Se ia în calcul renunțarea la traseele stradale pentru o perioadă de aproape 3 ani.

  Competiția s-a consacrat pe circuitele stradale, dar din cauza COVID-19, acest lucru s-ar putea să fie pus pe tușă.

  Alejandro Agag, fondatorul Formula E a spus: “Adevărul este că noi punem pe primul plan, sănătatea oamenilor, atât din concurs, cât și a cetățenilor. Atâta timp cât nu vom mai putea concura în orașe, nu o vom face. Dar dacă se poate să concurăm, noi vom concura. Chiar dacă ADN-ul nu se schimbă, Formula E este gândită pentru oraș, dar dacă există restricții, toată lumea va înțelege că va fi o excepție. Poate dura două, șase luni sau poate chiar un an, nu știm exact. Probabil cel mai rău scenariu ar fi să nu organizăm etape în orașe timp de trei ani, dar este doar o supoziție. Noi ne-am gândit și foarte probabil vom ține cursele fără spectatori și vom limita numărul de personal, cam aproximativ 1000 de oameni per etapă vor fi primiți. Așa o sa putem să ținem cursele fără spectatori și să le transmitem”.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: gp24.ro

  Photocredit: gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss