GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E: Competiția poate renunța la circuitele stradale

Vizualizări: 18333

O decizie destul de surprinzătoare vine din partea Formulei E. Se ia în calcul renunțarea la traseele stradale pentru o perioadă de aproape 3 ani.

Competiția s-a consacrat pe circuitele stradale, dar din cauza COVID-19, acest lucru s-ar putea să fie pus pe tușă.

Alejandro Agag, fondatorul Formula E a spus: “Adevărul este că noi punem pe primul plan, sănătatea oamenilor, atât din concurs, cât și a cetățenilor. Atâta timp cât nu vom mai putea concura în orașe, nu o vom face. Dar dacă se poate să concurăm, noi vom concura. Chiar dacă ADN-ul nu se schimbă, Formula E este gândită pentru oraș, dar dacă există restricții, toată lumea va înțelege că va fi o excepție. Poate dura două, șase luni sau poate chiar un an, nu știm exact. Probabil cel mai rău scenariu ar fi să nu organizăm etape în orașe timp de trei ani, dar este doar o supoziție. Noi ne-am gândit și foarte probabil vom ține cursele fără spectatori și vom limita numărul de personal, cam aproximativ 1000 de oameni per etapă vor fi primiți. Așa o sa putem să ținem cursele fără spectatori și să le transmitem”.

Foto-Motorsport.com

Sursa: gp24.ro
Photocredit: gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES