More

  Latest Posts

  Formula E: Audi îl dă afară pe Daniel Abt

  Cei de la Audi și pilotul german Daniel Abt au fost implicați în weekendul trecut într-un scandal ce a acaparat scena motorsportului mondial.

  Ei bine, treaba se prezintă așa: Abt a pus un Sim Racer să concureze în locul său în etapa de Formula E virtuală. Deși numele său a ajuns pe locul 3 la finele cursei, conducerea s-a prins repede și l-au descalificat. Rezultatul final: el trebuie să facă o donație caritabilă de 10.000 de Euro, iar SIM Racer-ul, Lorenz Hoerzing nu va mai putea concura în campionatul suport al seriei virtuale din Formula E.

  Astăzi, cei de la Audi Sport au decis să îl concedieze pe Daniel Abt, astfel locul său în Formula E fiind acum liber. Totodată, el nu va mai putea să concureze nici în celelalte programe pe care Audi Sport le are: GT și TCR.

  Daniel Abt a reușit să obțină două victorii alături de echipa germană în Formula E, el concurând încă de la începuturile campionatului pentru ei. Deasemenea, Abt a mai concurat și în DTM.

  Deja se vehiculează două nume ce îl vor înlocui pe el: Kelvin van der Linde și Mattia Drudi, ambii testând pentru echipa din Formula E.

  Foto-Facebook-Daniel Abt

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss