GP24 Media

LATEST POSTS

Formula E: Audi îl dă afară pe Daniel Abt

Vizualizări: 15022

Cei de la Audi și pilotul german Daniel Abt au fost implicați în weekendul trecut într-un scandal ce a acaparat scena motorsportului mondial.

Ei bine, treaba se prezintă așa: Abt a pus un Sim Racer să concureze în locul său în etapa de Formula E virtuală. Deși numele său a ajuns pe locul 3 la finele cursei, conducerea s-a prins repede și l-au descalificat. Rezultatul final: el trebuie să facă o donație caritabilă de 10.000 de Euro, iar SIM Racer-ul, Lorenz Hoerzing nu va mai putea concura în campionatul suport al seriei virtuale din Formula E.

Astăzi, cei de la Audi Sport au decis să îl concedieze pe Daniel Abt, astfel locul său în Formula E fiind acum liber. Totodată, el nu va mai putea să concureze nici în celelalte programe pe care Audi Sport le are: GT și TCR.

Daniel Abt a reușit să obțină două victorii alături de echipa germană în Formula E, el concurând încă de la începuturile campionatului pentru ei. Deasemenea, Abt a mai concurat și în DTM.

Deja se vehiculează două nume ce îl vor înlocui pe el: Kelvin van der Linde și Mattia Drudi, ambii testând pentru echipa din Formula E.

Foto-Facebook-Daniel Abt

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES