Latest Posts

Formula 3-Breaking! Alex Peroni, accident major la Monza. Vibratorul din Parabolica, scos.

Vizualizări: 17985

Peroni se afla pe locul 6 în prima cursă de la Monza (cea mai bună poziție a sa în sezonul său de debut) înainte să lovească un vibrator aflat în exteriorul curbei Parabolica care l- a aruncat în aer.La aterizare, monopostul Campos a lovit bariera de protecție cu susul în jos, și apoi bariera din cauciucuri, în poziția inițială. 

Peroni a fost scos din mașină cu succes și chiar s-a deplasat până la mașina meicală fără să aibă nevoie de ajutor. La spital, acesta a prezentat simptome ale unei contuzii și a raportat fptul că simțea o durere mică la spate. În final, medicii au realizat că Peroni și a fracturat una din vertebre și au decis ca acesta să fie internat pentru investigații ample.

Monza sausage kerb removed after huge F3 crash

Vibratorul pe care Peroni l-a lovit și pe care mulți îl contestau  a fost scos chiar înainte de ultimul antrenament liber de Formula 1.

Mulți foști piloți de Monoposturi au contestat prezența acestui vibrator„cârnăcior” . De exmplu, Mitch Evans( fost pilot GP2,GP3 și acum concurent în Formula E) a zis : „Cine naiba a crezut că e o idee bună să pui un astfel de vibrator în Parabolica? Puneți iarbă sau pietriș, pentru numele lui Dumnezeu!”

De asemenea, Jake Dennis(fost pilot GP3) a declarat : „Trebuie să fii nebun că să pui așa ceva într-o astfel de curbă. Mai bine făceau o adaptare după vibratorul din primul viraj al Red Bull Ring”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss