Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Formula 3-Breaking! Alex Peroni, accident major la Monza. Vibratorul din Parabolica, scos.

  Peroni se afla pe locul 6 în prima cursă de la Monza (cea mai bună poziție a sa în sezonul său de debut) înainte să lovească un vibrator aflat în exteriorul curbei Parabolica care l- a aruncat în aer.La aterizare, monopostul Campos a lovit bariera de protecție cu susul în jos, și apoi bariera din cauciucuri, în poziția inițială. 

  Peroni a fost scos din mașină cu succes și chiar s-a deplasat până la mașina meicală fără să aibă nevoie de ajutor. La spital, acesta a prezentat simptome ale unei contuzii și a raportat fptul că simțea o durere mică la spate. În final, medicii au realizat că Peroni și a fracturat una din vertebre și au decis ca acesta să fie internat pentru investigații ample.

  Monza sausage kerb removed after huge F3 crash

  Vibratorul pe care Peroni l-a lovit și pe care mulți îl contestau  a fost scos chiar înainte de ultimul antrenament liber de Formula 1.

  Mulți foști piloți de Monoposturi au contestat prezența acestui vibrator„cârnăcior” . De exmplu, Mitch Evans( fost pilot GP2,GP3 și acum concurent în Formula E) a zis : „Cine naiba a crezut că e o idee bună să pui un astfel de vibrator în Parabolica? Puneți iarbă sau pietriș, pentru numele lui Dumnezeu!”

  De asemenea, Jake Dennis(fost pilot GP3) a declarat : „Trebuie să fii nebun că să pui așa ceva într-o astfel de curbă. Mai bine făceau o adaptare după vibratorul din primul viraj al Red Bull Ring”.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss