GP24 Media

LATEST POSTS

FORMULA 1:Miliardarul Mazepin,în tratative cu Williams pentru achiziționarea acțiunilor echipei

Vizualizări: 18116

Surse din Italia sugerează faptul ca Dimitri Mazepin a început negocierile cu Williams pentru o potențială achiziție a acțiunilor echipei acum o lună,iar discuțiile au continuat și în cadrul Marelui Premiu al Chinei.

Dimitri Mazepin este tatăl actualului pilot de Formula 2 Nikita Mazepin. La prima vedere,miliardarul se vedea interesat de a-l pune , pe fiul său, în postura de a pilota în Formula 1, cazul fiind similar cu cel al familiei Stroll. Dar italienii spun că nu acesta este scopul discuțiilor între Mazepin și echipă.

Cele doua monoposturi  williams sunt cele mai puțin competitive din grilă,fiind o problemă fundamentală pentru întreaga echipă încă din 2018.

Sursă și poză:CarsProductions

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES