Latest Posts

Formula 1:Ferrari încă încearcă sa afle dacă motorul lui Leclerc poate fi salvat

Vizualizări: 10026

Ferrari încă nu a aflat dacă motorul Spec 3 al lui Charles Leclerc poate fi salvat și utilizat fie în etapa din Brazilia, fie în Abu Dhabi.
Pilotul monegasc a suferit o defecțiune a motorului la începutul antrenamentelor libere de sâmbătă pentru GP-ul Statelor Unite.
El a trecut la un motor mai vechi pentru restul weekend-ului, calificându-se și terminând cursa pe locul patru.
Ferrari speră să-și recupereze motorul Spec 3 pentru ultimele două curse ale acestui sezon.
„Componenta deteriorată va fi trimisă înapoi la Maranello, am avut o scurgere de ulei, nu este clar de unde provine”, a declarat directorul echipei Mattia Binotto pentru Motorsportweek.com.
„Trebuie să o analizăm și să înțelegem de unde provine și, în cele din urmă, să decidem dacă încă mai este de utilizat sau nu.”
Leclerc a trecut la un motor de specificații mai vechi, un Spec 2, cu Binotto recunoscând că acesta lipsit de putere în comparație cu unitatea Spec 3.
“Nu a fost în jos [la putere] destul de mult, dar a fost”, a spus el.
Leclerc a terminat cursa Statelor Unite ale Americii la 45 de secunde de pe podium.

Sursa: Fabian Zarva, GP24 Author
Photocredit: planetF1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fabian Zarva, GP24 Author

Latest Posts

Don't Miss