More

  Latest Posts

  Formula 1 : Zvonul că Sebastian Vettel se retrage la finalul sezonului, clarificat

                  După Marele Premiu al Principatului Monaco, au existat mai multe speculații cu privire la faptul că pilotul Scuderiei Ferrari, cvadruplul campion Sebastian Vettel, s-ar retrage după acest sezon. Însă neamțul a clarificat faptul că aceste zvonuri nu sunt adevărate.

  „Nu am niciun plan de a mă retrage din Formula 1. Încă mă distrez, dar am treburi de rezolvat aici, la Ferrari”, a declarat Vettel pentru Auto Bild.

  Imagini pentru Sebastian Vettel monaco 2019

  Sebastian știe faptul că va fi foarte dificil să-i oprească pe cei de la Mercedes din a extinde recordul de finișuri 1-2 în cursa de duminică. Dar cvadruplul Campion Mondial vrea ca, cel puțin, să vadă acel avans al echipei din Stuttgart redus.

  „Vrem să încercăm totul din nou în acest sezon, vrem să câștigăm în Canada. Mașina e bună, însă nu ne am obișnuit 100% cu ea. Ne este greu să găsim strategia cea mai bună din cauza pneurilor noi. Noi învățăm în fiecare zi , iar acest lucru ne va ajuta, de asemenea să construim monopostul pentru următorul sezon” , a completat neamțul.

  Nici Mattia Binotto nu a ezitat să explice ezitările echipei din acest sezon :

  „Știm că nu suntem încă competitivi și că nu venim cu schimbări la mașină, iar aceste lucruri încep să ne afecteze din ce în ce mai tare. Însă, Canada reprezintă o mare provocare în ceea ce privește viteza maximă, eficiența la frânare și tracțiunea la ieșirea din curbe. Vom încerca, din acest weekend, să lăsăm toate greșelile în urmă.”

   

  PHOTOCREDIT: SCUDERIA FERRARI


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss