Latest Posts

Formula 1 : Zvonul că Sebastian Vettel se retrage la finalul sezonului, clarificat

Vizualizări: 13887

                După Marele Premiu al Principatului Monaco, au existat mai multe speculații cu privire la faptul că pilotul Scuderiei Ferrari, cvadruplul campion Sebastian Vettel, s-ar retrage după acest sezon. Însă neamțul a clarificat faptul că aceste zvonuri nu sunt adevărate.

„Nu am niciun plan de a mă retrage din Formula 1. Încă mă distrez, dar am treburi de rezolvat aici, la Ferrari”, a declarat Vettel pentru Auto Bild.

Imagini pentru Sebastian Vettel monaco 2019

Sebastian știe faptul că va fi foarte dificil să-i oprească pe cei de la Mercedes din a extinde recordul de finișuri 1-2 în cursa de duminică. Dar cvadruplul Campion Mondial vrea ca, cel puțin, să vadă acel avans al echipei din Stuttgart redus.

„Vrem să încercăm totul din nou în acest sezon, vrem să câștigăm în Canada. Mașina e bună, însă nu ne am obișnuit 100% cu ea. Ne este greu să găsim strategia cea mai bună din cauza pneurilor noi. Noi învățăm în fiecare zi , iar acest lucru ne va ajuta, de asemenea să construim monopostul pentru următorul sezon” , a completat neamțul.

Nici Mattia Binotto nu a ezitat să explice ezitările echipei din acest sezon :

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Știm că nu suntem încă competitivi și că nu venim cu schimbări la mașină, iar aceste lucruri încep să ne afecteze din ce în ce mai tare. Însă, Canada reprezintă o mare provocare în ceea ce privește viteza maximă, eficiența la frânare și tracțiunea la ieșirea din curbe. Vom încerca, din acest weekend, să lăsăm toate greșelile în urmă.”

 

PHOTOCREDIT: SCUDERIA FERRARI

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss