Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Formula 1: Zak Brown, Mașinile F1 pentru clienți ar trebui să fie oferite gratuit.

  Echipele de Formula 1 din față trebuie să ofere mașini clienților gratuit, dacă sunt serioase cu privire la practica de măsuri de economisire a costurilor, potrivit șefului McLaren, Zak Brown.  Echipele F1 lucrează în prezent la modalități de a reduce costurile înaintea crizei economice anticipate în urma pandemiei COVID-19, ceea ce a forțat deja anularea a 10 curse din sezonul 2020.

  Mașinile din 2020 vor fi folosite și în 2021 pentru a economisi costurile de dezvoltare pentru anul viitor, în timp ce plafonul bugetar care va intra în vigoare va fi redus de la 175 milioane dolari la 145 milioane dolari. Christian Horner, directorul echipei Red Bull, a declarat săptămâna trecută că F1 ar trebui să ia în considerare utilizarea mașinilor pentru clienți pentru a ajuta echipele mai mici, permițându-le să utilizeze un șasiu vechi de la una dintre cele mai importante echipe.

  Horner a spus că „cea mai rapidă cale de competitivitate într-un traseu rentabil” în F1 ar fi „doar să le vindeți întreaga mașină cu care terminăm în Abu Dhabi”, eliminând costurile de dezvoltare ale acestora.  Vorbind exclusiv la Autosport pentru cea mai recentă serie #thinkingforward de discuții cu liderii de motorsport, șeful McLaren Brown – un critic al conceptului de mașină pentru clienți – a spus că ar trebui să fie donate echipelor mai mici decât să fie vândute.

  „Aș spune dacă am merge pe acea direcție – pentru că acele mașini pentru clienți, o mașină veche de un an primește un fel de aruncare – atunci aș fi susținut că ar trebui să doneze aceste mașini dacă doresc cu adevărat”, a spus Brown. „Nu le costă nimic. Au toate lucrurile pe care le-au făcut, cercetare și dezvoltare, au piese de schimb, atunci ar trebui să le dea clienților și să nu le vândă pe bani.”

  „Asta nu le-ar costa bani. Și atunci dacă au într-adevăr intenția de a economisi bani de la echipele clienților, dați-le mașina”. Dezbaterea despre monopostul clienților a fost declanșată chiar înainte de prima convocare a curselor, după ce Racing Point și-a bazat designul pentru mașina sa din 2020 pe Mercedes W10, câștigător al campionatului de anul trecut.

  Brown a fost un critic obișnuit al practicii de mașini pentru clienți din F1, spunând că aceasta merge împotriva fundamentelor sportului în care constructorii își vor construi și ar conduce propriul șasiu. CEO-ul McLaren Racing a declarat că, în timp ce problema a trebuit să fie abordată, permițând returnarea mașini pentru clienților ar acționa doar ca o soluție pe termen scurt pentru F1.

  „Știți că nu sunt un fan al mașinilor pentru clienți. Toată lumea vorbește despre ADN-ul din Formula 1 și adică oamenii sunt propriii lor constructori”, a spus Brown. „Cred că oamenii au împins granițele asupra acelui recent, unde s-ar putea să-și fi construit propria mașină, dar au construit mașina altcuiva. Cred că este ceva ce trebuie abordat”.

  „Dacă este vorba despre costuri și asta este soluția lor, atunci cred că este o soluție de ajutor temporar, pentru că atunci când ieșiți atunci permiteți mașinile clienților, atunci te-ai întors imediat de unde ai început”. „Noul normal nu va fi ceea ce era vechiul normal, așa că mi se pare o soluție de ajutor temporar.” Poate rezolva problema timp de un an sau doi, dar atunci ne întoarcem imediat unde am fost.


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss