More

  Latest Posts

  Formula 1: Viitorul lui Vettel la Ferrari probabil că va fi decis înainte de începerea sezonului.

  Sebastian Vettel recunoaște că este posibil ca el și Ferrari să fie nevoiți să ia o decizie cu privire la noul lor contract înainte de începerea sezonului de Formula 1 2020. Contractul actual al campioanei mondiale de patru ori cu Ferrari se termină la sfârșitul acestui an, iar toate indicațiile indicau o extindere în primele etape ale campaniei.

  Cu toate acestea, cu F1 a fost pusă în așteptare din cauza pandemiei Coronavirus, obținerea unei noi prelungiri de contract între Sebastian Vettel și Scuderia Ferrari a devenit mai puțin urgentă. Având în vedere că este puțin probabil ca F1 să reia încă câteva luni, Vettel a sugerat că el și Ferrari ar trebui să facă apel la ce să facă înainte de a face o singură cursă împreună în 2020. Ceea ce poate fi bazat mai mult pe speranțele lui Vettel.

  „Cred că unul dintre lucrurile cheie în acest moment pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți în sport sau nu, este să rămâneți răbdători”, a spus Vettel, când a fost întrebat despre momentul alocării unui nou contract. Depinde, evident, de când vom avea prima cursă. Și există șansa că va trebui să luăm o decizie înainte să existe prima cursă, pentru că în momentul de față se pare că nu va mai exista nicio cursă înainte de iunie sau chiar iulie. „Cred că toți așteptăm”.

  Vettel și Ferrari au deschis discuții despre un nou contract în timpul iernii, dar au spus că prioritățile (pentru scuderia) s-au schimbat după Marele Premiu al Australiei, când a lovit pandemia. „Principala prioritate, cred, după Australia a fost să înțelegem cu ce avem de-a face, ceea ce cred că într-o anumită măsură nu este încă destul de clar”, a spus el.

  Vettel1 1

  „Evident, Italia a fost lovită ca una dintre primele țări din Europa”. Deci cred că accentul național a fost, evident, acolo. „Cred că vom mai avea timp în următoarele câteva săptămâni, așa cum arată acum”. „Primul mare premiu nu se cuvine pentru o perioadă, din păcate, dar da, cu siguranță, ne va oferi ceva timp să acoperim ceva mai mult.”

  Deși o prelungire inițială a contractului pentru Vettel l-ar fi însemnat să se angajeze în noua eră a F1, întârzierea la introducerea regulilor din 2021 înseamnă că va trebui să rămână încă doi ani pentru a experimenta aceste.

  Cu toate acestea, el a sugerat că un nou contract ar putea urma exemple recente de alegere a acestuia pentru contracte pe trei ani la un moment dat. „Cred că oricare ar fi noul acord, cred că va fi orice eu, iar echipa va fi confortabilă”, a spus el”. „În mod normal, contractele pe care le-am avut în trecut s-au bazat pe o afacere de trei ani”. În acest moment, însă, este foarte puțin probabil ca Scuderia Ferrari să fie dispusă să semneze Sebastian Vettel pentru o perioadă atât de lungă.

  „Știu că sunt unul dintre cei mai experimentați piloți în F1, dar nu sunt cel mai în vârstă și nu cred asta, există o limită de vârstă în acest sens”. „Deci, cred că, așa cum am spus, vom decide cu ce ne simțim confortabil.”

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss