GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Vettel respinge noua ofertă, Scuderia Ferrari contactează Ricciardo & Sainz

Vizualizări: 13161

Sebastian Vettel a respins prima ofertă a Ferrari, care a constat într-un nou contract pe un an pentru care ar primi mai puțini bani decât primește în prezent, potrivit cotidianului italian La Gazzetta dello Sport. Cu o lună în urmă, Sky Italia a spus că prima ofertă a fost o scădere a salariului și doar pentru un an. Mai departe, ziarul susține acum un refuz al campionului de patru ori.

Ferrari vrea să-l păstreze pe Vettel, dar în anumite condiții. În urma crizei economice cauzate de Corona-virus, Scuderia ar fi dispusă să-i ofere doar 12 milioane de euro, ceea ce îl plătește și pe Charles Leclerc. Echipa insistă în continuare că campionul de patru ori acceptă o reînnoire de doar un an.

Acest lucru contrastează cu cele 27 de milioane de euro pe care le câștigă în prezent în fiecare an și nu corespunde dorințelor lui Vettel, care caută un contract de cel puțin doi ani, potrivit informațiilor care provin din Italia. Surse de la La Gazzetta dello Sport se îndoiesc că Scuderia va face din Sebastian o ofertă mai bună. În același timp, Ferrari vorbește și cu Daniel Ricciardo, Carlos Sainz și Antonio Giovinazzi.

În plus, conducerea Ferrari vede campion mondial de șase ori Lewis Hamilton, care este doar cu trei ani mai mare decât Vettel, prea bătrân pentru a ocupa un loc în Scuderia Ferrari.

Sursa: Gazzetta dello Sport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES