GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Vettel bun marketing pentru Mercedes, a declarat Wolff.

Vizualizări: 9526

Toto Wolff a recunoscut că semnarea germanului Sebastian Vettel pentru 2021 ar fi o „poveste bună de marketing” pentru Mercedes. Mulți cred că a patra campioană mondială, după ce a decis să părăsească Ferrari-ul, nu se va baza cu un loc de mijloc ca Renault.

„Există încă câteva locuri interesante pentru el”, a declarat șeful echipei Mercedes pentru radiodifuzorul austriac ORF. „Dar va decide singur dacă vrea să se oprească sau să meargă la o altă echipă”. Sebastian are totul în mâini. Desigur, un pilot german într-o mașină germană este o poveste bună de marketing. Suntem concentrați exclusiv pe succes, a insistat Wolff. Sebastian este, desigur, cineva care este cu adevărat bun, a adăugat el.

De asemenea, Wolff i-a spus Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung că este „păcat că un pic de epocă se apropie de final” cu ieșirea Ferrari a lui Vettel. „Cuvântul său are greutate în Formula 1”, a adăugat austriacul. „El este, de asemenea, un pic de antiteză pentru generația de tineri care vin în sport de câțiva ani în urmă”. „Nicio echipă bună nu va ignora pur și simplu un campion mondial de patru ori care apare brusc pe piață”.

Dar Wolff a negat că Mercedes este în măsură să ia o decizie în jurul anului 2021. „Cu siguranță nu ne vom pune în situația respectivă”, a spus el, referindu-se la apelurile timpurii ale lui McLaren și Ferrari despre cine va conduce pentru ei în 2021. „Cum te descurci cu inovația și dezvoltarea atunci când știi că pilotul tău îl poate folosi împotriva ta anul viitor? Nu vrem să ne punem în aceeași situație”.

Cu toate acestea, Wolff a recunoscut că contractele lui Lewis Hamilton și ale Valtteri Bottas se termină la sfârșitul anului 2020. „De aceea ne gândim ce să facem cu George Russell și apoi există scenariul Vettel. Dar asta nu este mai întâi pe ordinea de zi, deoarece vrem să ne concentrăm mai întâi pe propria echipă”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES