More

  Latest Posts

  Formula 1: Vettel bun marketing pentru Mercedes, a declarat Wolff.

  Toto Wolff a recunoscut că semnarea germanului Sebastian Vettel pentru 2021 ar fi o „poveste bună de marketing” pentru Mercedes. Mulți cred că a patra campioană mondială, după ce a decis să părăsească Ferrari-ul, nu se va baza cu un loc de mijloc ca Renault.

  „Există încă câteva locuri interesante pentru el”, a declarat șeful echipei Mercedes pentru radiodifuzorul austriac ORF. „Dar va decide singur dacă vrea să se oprească sau să meargă la o altă echipă”. Sebastian are totul în mâini. Desigur, un pilot german într-o mașină germană este o poveste bună de marketing. Suntem concentrați exclusiv pe succes, a insistat Wolff. Sebastian este, desigur, cineva care este cu adevărat bun, a adăugat el.

  De asemenea, Wolff i-a spus Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung că este „păcat că un pic de epocă se apropie de final” cu ieșirea Ferrari a lui Vettel. „Cuvântul său are greutate în Formula 1”, a adăugat austriacul. „El este, de asemenea, un pic de antiteză pentru generația de tineri care vin în sport de câțiva ani în urmă”. „Nicio echipă bună nu va ignora pur și simplu un campion mondial de patru ori care apare brusc pe piață”.

  Dar Wolff a negat că Mercedes este în măsură să ia o decizie în jurul anului 2021. „Cu siguranță nu ne vom pune în situația respectivă”, a spus el, referindu-se la apelurile timpurii ale lui McLaren și Ferrari despre cine va conduce pentru ei în 2021. „Cum te descurci cu inovația și dezvoltarea atunci când știi că pilotul tău îl poate folosi împotriva ta anul viitor? Nu vrem să ne punem în aceeași situație”.

  Cu toate acestea, Wolff a recunoscut că contractele lui Lewis Hamilton și ale Valtteri Bottas se termină la sfârșitul anului 2020. „De aceea ne gândim ce să facem cu George Russell și apoi există scenariul Vettel. Dar asta nu este mai întâi pe ordinea de zi, deoarece vrem să ne concentrăm mai întâi pe propria echipă”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss