Latest Posts

Formula 1: Verstappen este încrezător în șanse lui la titlu

Vizualizări: 24605

Max Verstappen insistă că șansele lui la un posibil titlu de campion în 2020 încă există. Asta după ce Helmut Marko a recunoscut că olandezul a fost foarte furios în urma abandonului din Marele Premiu al Austriei, problemă cauzată se pare de motorul Honda. “Din ce am înțeles Max a fost destul de supărat,” declara Marko pentru Osterreich newspaper.

“Speram ca Vineri să aibe la dispoziție un monopost competitiv la toate nivelurile.” Au apărut deja unele concluzii după prima cursă a sezonului cum că Red Bull nu ar putea să le facă față celor de la Mercedes nici în acest sezon. Verstappen are însă o cu totul altă părere. “Mă deranjează faptul că lumea nu are încredere în echipa noastră,” declara el pentru reporterii olandezi prezenți în Austria.

“Echipa e conștientă de faptul că avem o mașină bună. Problema din weekend-ul trecut a fost cu setup-ul care nu a fost cel mai reușit. Două/trei zecimi le putem obține cu un setup bun. “Dacă reușim să reducem ecartul la trei zecimi pe tur atunci suntem în cărți pentru câștigarea curselor,” spune Verstappen, dr. Marko fiind și el de acord cu asta.

“Chiar dacă ne-am calificat la cinci zecimi distanță de ei, în cursă am dovedit că avem ritmul necesar pentru a ține pasul. Albon ar fi câștigat cursa,” insistă el. Honda a luat deja măsuri cu privire la problema lui Max de săptămâna trecută și speră ca situația să nu se repete. “O problemă mecanică s-a transformat într-una electrică,” a declarat Max.

“Nu pot să intru în amănunte dar din punctul nostru de vedere rezolvarea a fost destul de facilă. Important este că am înțeles ce nu a mers bine și sperăm să nu se mai întâmple.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss