More

  Latest Posts

  Formula 1: Verstappen este încrezător în șanse lui la titlu

  Max Verstappen insistă că șansele lui la un posibil titlu de campion în 2020 încă există. Asta după ce Helmut Marko a recunoscut că olandezul a fost foarte furios în urma abandonului din Marele Premiu al Austriei, problemă cauzată se pare de motorul Honda. “Din ce am înțeles Max a fost destul de supărat,” declara Marko pentru Osterreich newspaper.

  “Speram ca Vineri să aibe la dispoziție un monopost competitiv la toate nivelurile.” Au apărut deja unele concluzii după prima cursă a sezonului cum că Red Bull nu ar putea să le facă față celor de la Mercedes nici în acest sezon. Verstappen are însă o cu totul altă părere. “Mă deranjează faptul că lumea nu are încredere în echipa noastră,” declara el pentru reporterii olandezi prezenți în Austria.

  “Echipa e conștientă de faptul că avem o mașină bună. Problema din weekend-ul trecut a fost cu setup-ul care nu a fost cel mai reușit. Două/trei zecimi le putem obține cu un setup bun. “Dacă reușim să reducem ecartul la trei zecimi pe tur atunci suntem în cărți pentru câștigarea curselor,” spune Verstappen, dr. Marko fiind și el de acord cu asta.

  “Chiar dacă ne-am calificat la cinci zecimi distanță de ei, în cursă am dovedit că avem ritmul necesar pentru a ține pasul. Albon ar fi câștigat cursa,” insistă el. Honda a luat deja măsuri cu privire la problema lui Max de săptămâna trecută și speră ca situația să nu se repete. “O problemă mecanică s-a transformat într-una electrică,” a declarat Max.

  “Nu pot să intru în amănunte dar din punctul nostru de vedere rezolvarea a fost destul de facilă. Important este că am înțeles ce nu a mers bine și sperăm să nu se mai întâmple.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss