More

  Latest Posts

  Formula 1 va renunța la ceremonia de îngenunchere în 2022.

  Formula 1 va renunța în acest an la gesturile cu genunchii înainte de fiecare mare premiu, deoarece dorește ca campania sa “We Race as One” să se concentreze mai mult pe acțiuni pozitive.

  De la începutul campaniei din 2020, F1 a rezervat un anumit timp în timpul pregătirii de dinaintea cursei pentru ca piloții să îngenuncheze sau să facă orice alt gest pe care îl doresc. Cu toate acestea, în timp ce F1 va continua să difuzeze un videoclip #WRAO înainte de cursă, iar brandingul va rămâne pe circuite, ceremonia obișnuită la o oră fixă a fost acum abandonată.

  Acest lucru nu este o surpriză, deoarece, încă de la început, gestul a fost cauza unor diviziuni în rândul piloților, unii participând din toată inima, alții cu reticență, iar alții fără să participe.

  Cu toate acestea, piloții vor fi în continuare liberi să facă orice gest pe care îl doresc în timpul lor liber. Vorbind despre această decizie, Stefano Domenicali, CEO-ul F1, a declarat pentru Sky F1: “Trebuie să nu trebuie să facem politică. “Dar cred că acum este vorba de a trece de la gest la acțiune. Acum acțiunea este concentrarea asupra diversității comunității noastre. Și acesta este primul pas”.

  Domenicali a declarat că a fost luată o decizie finală în această privință și a considerat că ceremonia de dinaintea cursei, care a avut loc în ultimele două sezoane, și-a îndeplinit bine scopul. „Cred că gestul a fost deja important pentru cei care au crezut că este un gest important”, a spus el. „Trebuie să respectăm pe toată lumea, ca întotdeauna, dar acum este momentul să mergem mai departe și să luăm alte măsuri”.

  Formula 1

  Sky F1 a relatat că Lewis Hamilton, care a militat din greu pentru diversitate, a fost informat cu privire la aceste planuri. Reflectând asupra revenirii lui Hamilton în lumina reflectoarelor publice, după ce a postat pe rețelele de socializare în weekend pentru prima dată de la Marele Premiu din Abu Dhabi, Domenicali a estimat că pilotul Mercedes va fi entuziasmat pentru 2022.

  „Din ceea ce știu și din ceea ce văd, am văzut ultima imagine a lui Lewis cu pozitivitatea potrivită pe față și în gestul său”, a spus el. „Cred că acest lucru este important, deoarece Lewis este un atu incredibil, nu doar pentru sportul nostru, ci și pentru lume. Iar Lewis, are în fața lui o posibilitate de a fi, știți, pentru a opta oară, campion mondial”. „Sunt destul de sigur că este total concentrat pe acest obiectiv, pentru că anul acesta vor fi atât de multe lucruri noi, atât de multe variabile noi, iar asta le va permite acestor campioni să fie atât de atractivi”.

  „Revenind la Lewis, sunt sigur că este total dedicat pentru a se asigura că poate avea cu adevărat șansa de a fi pentru a opta oară campion mondial”. Întrebat dacă a fost îngrijorat că Hamilton nu se va întoarce, el a spus: „Am fost îngrijorat de faptul că Hamilton nu se va întoarce: Discuția sau ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, face parte din lucrurile normale pe care le facem”. „A existat un fel de respect total sau ceea ce a fost alegerea lui de a fi în modul tăcut. Și cred că bateria lui va fi complet încărcată pentru începutul sezonului”.

  Ca parte a acțiunilor pe care le întreprinde pentru a îmbunătăți diversitatea, F1 și-a extins marți angajamentul față de programul său de burse de inginerie pentru grupurile sub-reprezentate. După ce a fost înființat cu o donație de 1 milion de dolari din partea fostului CEO al F1, Chase Carey, F1 a fost de acord să îl prelungească cu încă patru ani, până la sfârșitul anului 2025. Până în prezent, programul a sprijinit cu succes 10 studenți care au început să facă stagii la universități din Marea Britanie și Italia.

  F1 caută, de asemenea, să ofere oportunități de angajare prin oferirea de ucenicii și stagii de practică în cadrul activității sale.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Sky Sports F1

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss