More

  Latest Posts

  Formula 1 va adăuga al doilea GP Austriac la calendarul pentru 2021.

  Formula 1 pare să adauge oa doua cursă în Austria la calendarul său 2021 care pare în evoluție continuă. Promotorul de la Baku, Arif Rahimov, a exclus ideea că cursa din Azerbaidjan ar putea schimba locurile cu Istanbulul, astfel încât F1 să evite complicațiile de carantină din jurul GPului Turc.

  Formula 1
  Marele Premiu al Azerbaidjanului la Baku

  „Au fost negocieri, dar în cazul nostru, data weekendului cursei este fixă”, a spus el, explicând că data a fost planificată în jurul unui joc cheie de fotbal al campionatului UEFA Euro 2021. „Nu avem loc de manevră”, a insistat Rahimov. „Nu putem face aproape nimic”.

  Se pare că „planul B” al F1 este oa doua cursă la Red Bull Ring – o situație similară cu cea de anul trecut, când circuitul Austriac a găzduit și două mari premii. „Ceea ce am raportat miercuri dimineață ar trebui să devină oficial joi”, a raportat ziarul Austriac Osterreich.

  „Așadar, și în acest sezon de Formula 1, vor avea loc două curse la Red Bull Ring”. GP-ul Austriac original era programat pentru 4 iulie anul acesta. Se spune că Red Bull Ring va găzdui acum o altă cursă cu o săptămână mai devreme.

  Ziarul Osterreich susține că GP-ul francez de la Paul Ricard ar putea avea loc, în consecință, pe 20 iunie, cu o săptămână mai devreme decât era programat, data cursei inițiale Canada-Turcia din 13 iunie fiind pur și simplu ștearsă din calendar.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss