More

  Latest Posts

  Formula 1 va adăuga al doilea GP Austriac la calendarul pentru 2021.

  Formula 1 pare să adauge oa doua cursă în Austria la calendarul său 2021 care pare în evoluție continuă. Promotorul de la Baku, Arif Rahimov, a exclus ideea că cursa din Azerbaidjan ar putea schimba locurile cu Istanbulul, astfel încât F1 să evite complicațiile de carantină din jurul GPului Turc.

  Formula 1
  Marele Premiu al Azerbaidjanului la Baku

  „Au fost negocieri, dar în cazul nostru, data weekendului cursei este fixă”, a spus el, explicând că data a fost planificată în jurul unui joc cheie de fotbal al campionatului UEFA Euro 2021. „Nu avem loc de manevră”, a insistat Rahimov. „Nu putem face aproape nimic”.

  Se pare că „planul B” al F1 este oa doua cursă la Red Bull Ring – o situație similară cu cea de anul trecut, când circuitul Austriac a găzduit și două mari premii. „Ceea ce am raportat miercuri dimineață ar trebui să devină oficial joi”, a raportat ziarul Austriac Osterreich.

  „Așadar, și în acest sezon de Formula 1, vor avea loc două curse la Red Bull Ring”. GP-ul Austriac original era programat pentru 4 iulie anul acesta. Se spune că Red Bull Ring va găzdui acum o altă cursă cu o săptămână mai devreme.

  Ziarul Osterreich susține că GP-ul francez de la Paul Ricard ar putea avea loc, în consecință, pe 20 iunie, cu o săptămână mai devreme decât era programat, data cursei inițiale Canada-Turcia din 13 iunie fiind pur și simplu ștearsă din calendar.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss