Latest Posts

Formula 1: Toto Wolff sugerează că Sebastian Vettel la Mercedes este puțin probabil.

Vizualizări: 10523

Toto Wolff a redus speranțele lui Sebastian Vettel de a trece la echipa Mercedes pentru 2021. Odată cu expirarea contractului său la Ferrari la sfârșitul anului, al patrulea campion mondial a spus în Austria că trecerea la echipa germană condusă de Toto Wolff este „o opțiune”.

„Nu știu care sunt planurile al echipei Mercedes, dar nu mă grăbesc”, a spus Vettel. „Să vedem ce aduc primele curse din acest sezon”. Cu toate acestea, șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, sugerează că vrea să îi păstreze pe Lewis Hamilton și pe Valtteri Bottas în echipă pentru 2021.

„Presupun că vom continua cu Lewis și Valtteri”, a spus Toto pentru Sky TV Deutschland. „Nu vreau să-l demit pe Sebastian, dar suntem foarte fericiți cu piloții noștri”, a adăugat Wolff. El a spus că Vettel va deveni o opțiune mai serioasă „dacă unul dintre piloții noștri spune că nu dorește să continue în cadrul echipei”.

Aceasta este probabil o referire la negocierile lui Toto Wolff cu Lewis Hamilton. Se pare că Lewis, care va viza cel de-al șaptelea titlu în Campionatul Mondial de Formula 1 pentru piloți, cere 50 de milioane de dolari pe an – cu Wolff doar dispus să ofere jumătate din suma respectivă pentru un nou contract.

Prin urmare, candidatura lui Vettel oferă o poziție de negociere convenabilă pentru Wolff. – Îmi place foarte mult Sebastian, insistă Wolff. „Este vecinul meu din Elveția și unul dintre marii piloți ai F1”. „În momentul de față, prioritățile noastre se află cu Lewis și Valtteri. Ne-am dori foarte mult să le prelungim contractele”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss