More

  Latest Posts

  Formula 1: Toto Wolff sugerează că Sebastian Vettel la Mercedes este puțin probabil.

  Toto Wolff a redus speranțele lui Sebastian Vettel de a trece la echipa Mercedes pentru 2021. Odată cu expirarea contractului său la Ferrari la sfârșitul anului, al patrulea campion mondial a spus în Austria că trecerea la echipa germană condusă de Toto Wolff este „o opțiune”.

  „Nu știu care sunt planurile al echipei Mercedes, dar nu mă grăbesc”, a spus Vettel. „Să vedem ce aduc primele curse din acest sezon”. Cu toate acestea, șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, sugerează că vrea să îi păstreze pe Lewis Hamilton și pe Valtteri Bottas în echipă pentru 2021.

  „Presupun că vom continua cu Lewis și Valtteri”, a spus Toto pentru Sky TV Deutschland. „Nu vreau să-l demit pe Sebastian, dar suntem foarte fericiți cu piloții noștri”, a adăugat Wolff. El a spus că Vettel va deveni o opțiune mai serioasă „dacă unul dintre piloții noștri spune că nu dorește să continue în cadrul echipei”.

  Aceasta este probabil o referire la negocierile lui Toto Wolff cu Lewis Hamilton. Se pare că Lewis, care va viza cel de-al șaptelea titlu în Campionatul Mondial de Formula 1 pentru piloți, cere 50 de milioane de dolari pe an – cu Wolff doar dispus să ofere jumătate din suma respectivă pentru un nou contract.

  Prin urmare, candidatura lui Vettel oferă o poziție de negociere convenabilă pentru Wolff. – Îmi place foarte mult Sebastian, insistă Wolff. „Este vecinul meu din Elveția și unul dintre marii piloți ai F1”. „În momentul de față, prioritățile noastre se află cu Lewis și Valtteri. Ne-am dori foarte mult să le prelungim contractele”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss