Latest Posts

Formula 1 spune că echipele sau piloții care se retrag din cauza Covid-19 nu vor determina anularea curselor.

Vizualizări: 19209

CEO-ul de Formula 1, Chase Carey, a spus într-o declarație oficială că personalul echipei care este infectat de COVID-19 nu va determina anularea curselor. Cu sezonul F1 2020, care urmează să înceapă în Austria în 5 iulie, se pare că sportul este disperat să evite o repetare a Australiei care a văzut anularea cursei în weekend, după ce un membru al echipei McLaren a testat pozitiv pentru Corona virus.

Într-un interviu acordat site-ului de internet al Formulei 1, Carey spunea: „O persoană fiind găsită pozitivă după un test COVID-19 nu va duce la anularea unei curse”, el a continuat spunând „Încurajăm echipele să aibă proceduri în vigoare, astfel încât dacă o persoană trebuie pusă în carantină, avem capacitatea de a-i carantina la un hotel și de a-l înlocui pe persoana respectivă”.

Carey a mai explicat că piloții de rezervă ai echipei sunt la îndemână în cazul în care un pilot ar fi fost infectat de Corona virus; „Dar vom avea o procedură în vigoare care, în cazul în care vom găsi persoane infectate, nu va provoca anularea evenimentului.

Carey a subliniat de asemenea că a simțit că condițiile din țările în care au ales să organizeze evenimente de Formula 1 sunt sigure și că ia măsurile de precauție necesare pentru a organiza evenimente de curse cu un risc minim. „Nu am merge înainte dacă nu am fi foarte siguri că avem proceduri și expertiză și capacități necesare pentru a oferi un mediu sigur și pentru a gestiona eventualele probleme care pot apărea.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss