More

  Latest Posts

  Formula 1 spune că echipele sau piloții care se retrag din cauza Covid-19 nu vor determina anularea curselor.

  CEO-ul de Formula 1, Chase Carey, a spus într-o declarație oficială că personalul echipei care este infectat de COVID-19 nu va determina anularea curselor. Cu sezonul F1 2020, care urmează să înceapă în Austria în 5 iulie, se pare că sportul este disperat să evite o repetare a Australiei care a văzut anularea cursei în weekend, după ce un membru al echipei McLaren a testat pozitiv pentru Corona virus.

  Într-un interviu acordat site-ului de internet al Formulei 1, Carey spunea: „O persoană fiind găsită pozitivă după un test COVID-19 nu va duce la anularea unei curse”, el a continuat spunând „Încurajăm echipele să aibă proceduri în vigoare, astfel încât dacă o persoană trebuie pusă în carantină, avem capacitatea de a-i carantina la un hotel și de a-l înlocui pe persoana respectivă”.

  Carey a mai explicat că piloții de rezervă ai echipei sunt la îndemână în cazul în care un pilot ar fi fost infectat de Corona virus; „Dar vom avea o procedură în vigoare care, în cazul în care vom găsi persoane infectate, nu va provoca anularea evenimentului.

  Carey a subliniat de asemenea că a simțit că condițiile din țările în care au ales să organizeze evenimente de Formula 1 sunt sigure și că ia măsurile de precauție necesare pentru a organiza evenimente de curse cu un risc minim. „Nu am merge înainte dacă nu am fi foarte siguri că avem proceduri și expertiză și capacități necesare pentru a oferi un mediu sigur și pentru a gestiona eventualele probleme care pot apărea.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss