GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Se preconizează că Bottas va păstra scaunul Mercedes pentru 2021

Vizualizări: 13505

Valtteri Bottas este probabil să rămână la Mercedes după 2020, potrivit fostului pilot F1, Karun Chandhok. Chandhok, un pilot indian care a făcut cursă pentru Lotus și HRT, a declarat agenției finlandeze de știri STT că Bottas „are cel mai bun loc de muncă din lume – ajunge să conducă pentru Mercedes”.

„Pe de altă parte, este cea mai proastă treabă din lume pentru că are cel mai bun pilot al generației sale ca coechipier. Lewis Hamilton este printre primii cinci piloți din toate timpurile”, Chandhok, acum comentator pentru televiziunea britanică, a spus. „Aș spune că Bottas și Alex Albon au cele mai proaste locuri de muncă în Formula 1”. Dar când l-am văzut pe Bottas în testare la Barcelona, era într-adevăr, foarte bun. În zilele lui bune, se află chiar în vârf.

„Trebuie doar să-și dea seama cum să o poată face mai des. Desigur, este ușor să spui ce ar trebui să facă, dar cred că are abilitățile necesare. Pur și simplu nu știu ce ar fi nevoie mental pentru a o face”, a adăugat el, referindu-se la șansele lui Bottas de a-l învinge pe Hamilton la titlu. Unii cred că Bottas este totuși coechipierul perfect pentru Hamilton.

Chandhok a spus: „Aș fi surprins dacă (Mercedes) l-ar schimba. Sezonul acesta este mai scurt și practic păstrează aceeași mașină anul viitor, așa că are sens să păstrezi aceiași piloți”. În ceea ce privește sezonul 2020 al F1 oprit, Chandhok susține planurile Liberty Media de a se ridica și de a alerga din nou, cu „curse fantomă” fără spectatori și un mediu strict controlat.

„Trebuiau să facă un fel de plan B”, a spus el. „Ar fi fost greșit să nu faci niciun plan deloc”. „Nu cred că vom primi 18 curse – 14-15 este mai realist. Și mai mult de 12 ar trebui totuși luate în serios pentru campionatul mondial”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES