Latest Posts

Formula 1 se întoarce la Melbourne în 2021

Vizualizări: 9905

Formula 1 se poate întoarce la Melbourne, spun organizatorii. Grand Prix-ul Australiei ar fi trebuit să fie prima cursă din sezon în 2020, însă a fost anulată din cauza situației globale produse de pandemie. În ultimele săptămâni, întoarcerea la Melbourne părea imposibilă, datorită restricțiilor, încă în vigoare.

Recent, rata îmbolnăvirilor a scăzut la mai puțin de 11 pe zi, așadar, Andrew Westacott, șeful corporației GP-ului Australian, a părut mai optimist în ceea ce privește viitorul cursei.

„Deși multe alte state râvnesc la etapele de MotoGP și Formula 1, ele nu pleacă nicăieri. Este timp suficient. Formula 1 se va întoarce aici în 2021.”

Calendarul provizoriu pentru următorul sezon va fi publicat la finalul lunii octombrie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss