GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1 revine în martie, în ciuda incertitudinii legate de GP-ul Australiei

Vizualizări: 10835

F1 confirmă că începutul campionatului din 2021, va fi în martie, cum se declarase inițial, deși se zvonește că Marele Premiu al Australiei ar putea fi amânat, din cauza pandemiei. Tradiționalul GP de la Melbourne, care marchează startul sezonului, a fost anulat anul trecut, după ce un membru al echipei McLaren s-a infectat cu noul coronavirus.

Situația epidemiologică a creat un cadru fără precedent, în F1. Cu toate acestea, fanii s-au putut bucura de 17 curse, pe unele circuite noi, sau pe altele care nu își mai făcuseră apariția în calendarul competițional de ani de zile.

În 2021, s-a planificat un program record, care include 23 de etape. Acesta începe normal, cu ediția de la Melbourne, în 21 martie. Cu toate acestea, mai multe surse au indicat că poate nu ar fi posibil ca F1 să se țină în totalitate de plan, din cauza restricțiilor de călătorie și a cazurilor noi din Australia.

Biletele nu s-au pus încă în vânzare și circuitul provizoriu de la Albert Park nu a fost construit. Așadar, în următoarele două săptămâni, se va lua o decizie legată de GP-ul Australiei. Personalul din F1, este de asemenea, obligat să respecte o perioadă de izolare de 14 zile, la intrarea în țară. Sunt multe probleme logistice și financiare.

Unele surse afirmă că GP-ul va fi amânat pentru a doua jumătate a sezonului și înlocuit cu altceva, dar și asta va avea un impact asupra celorlalte curse din calendar. În orice caz, oficialii sunt siguri că sezonul va începe în martie, acum urmează doar să vedem și unde.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES