More

  Latest Posts

  Formula 1 revine în martie, în ciuda incertitudinii legate de GP-ul Australiei

  F1 confirmă că începutul campionatului din 2021, va fi în martie, cum se declarase inițial, deși se zvonește că Marele Premiu al Australiei ar putea fi amânat, din cauza pandemiei. Tradiționalul GP de la Melbourne, care marchează startul sezonului, a fost anulat anul trecut, după ce un membru al echipei McLaren s-a infectat cu noul coronavirus.

  Situația epidemiologică a creat un cadru fără precedent, în F1. Cu toate acestea, fanii s-au putut bucura de 17 curse, pe unele circuite noi, sau pe altele care nu își mai făcuseră apariția în calendarul competițional de ani de zile.

  În 2021, s-a planificat un program record, care include 23 de etape. Acesta începe normal, cu ediția de la Melbourne, în 21 martie. Cu toate acestea, mai multe surse au indicat că poate nu ar fi posibil ca F1 să se țină în totalitate de plan, din cauza restricțiilor de călătorie și a cazurilor noi din Australia.

  Biletele nu s-au pus încă în vânzare și circuitul provizoriu de la Albert Park nu a fost construit. Așadar, în următoarele două săptămâni, se va lua o decizie legată de GP-ul Australiei. Personalul din F1, este de asemenea, obligat să respecte o perioadă de izolare de 14 zile, la intrarea în țară. Sunt multe probleme logistice și financiare.

  Unele surse afirmă că GP-ul va fi amânat pentru a doua jumătate a sezonului și înlocuit cu altceva, dar și asta va avea un impact asupra celorlalte curse din calendar. În orice caz, oficialii sunt siguri că sezonul va începe în martie, acum urmează doar să vedem și unde.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss