GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1 reînnoiește contractul pentru Marele Premiu din Abu Dhabi până în 2030

Formula
Vizualizări: 11919

Înainte de Marele Premiu din Abu Dhabi, care va decide titlul în acest weekend, Formula 1 a anunțat că și-a reînnoit contractul cu Abu Dhabi Motorsports Management (ADMM) într-o mișcare care va menține cursa în calendar până în 2030.

Circuitul Yas Marina a devenit unul dintre cele mai emblematice locații de curse din Formula 1 de la prima sa includere în calendar în 2009, pista mărginită de reflectoare oferind deja o mulțime de momente clasice de F1.

Anul acesta nu va fi diferit, Campionatul Mondial FIA de Formula 1 din 2021 urmând să fie decis duminică, 12 decembrie, fie în favoarea lui Max Verstappen, fie a lui Lewis Hamilton.

Noul acord va menține F1 să vină pe pistă pentru restul deceniului, până în 2030 inclusiv, circuitul Yas Marina fiind reconfigurat înaintea cursei din acest an, în special în trei zone: acul de păr de nord (Virajul 7), portul de agrement de sud (începând cu virajul 11) și secțiunea de hotel (începând cu virajul 17).

Vorbind despre reînnoirea contractului, CEO-ul și președintele F1, Stefano Domenicali, a declarat: „Suntem încântați să confirmăm că vom concura în Abu Dhabi până în 2030 în baza acestui nou acord. Așteptăm cu nerăbdare finalul sezonului din acest weekend, când se va face mai multă istorie în F1.

„Promoterul, ADMM, creează întotdeauna un spectacol incredibil pentru cursa finală a fiecărui sezon de F1 și, combinat cu schimbările făcute pentru a îmbunătăți cursele pe circuitul Yas Marina, suntem încântați de mulți ani de cursele din Abu Dhabi.”

Saif Al Noaimi, CEO al ADMM, a declarat: „Marele Premiu din Abu Dhabi și Circuitul Yas Marina continuă să introducă sute de milioane de spectatori și telespectatori în Abu Dhabi și Emiratele Arabe Unite.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Semnarea unui nou acord multianual cu F1 Group nu reprezintă doar puterea relației noastre, ci reafirmă angajamentul nostru de a oferi o experiență de weekend de curse de talie mondială de neegalat pentru ca toți vizitatorii să se bucure.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES