More

  Latest Posts

  Formula 1 reînnoiește contractul cu Circuitul Barcelona-Catalunya până în 2026

  Formula 1 și-a reînnoit contractul cu Circuit de Barcelona-Catalunya, într-o mișcare care va menține Marele Premiu al Spaniei în calendar până în 2026.

  Ca parte a acordului, îmbunătățirile pistei și a facilităților – utilizate pentru prima dată de F1 în 1991, înaintea Jocurilor Olimpice de vară din 1992 de la Barcelona – vor fi făcute înaintea cursei din 2022, care va avea loc pe 22 mai. Upgrade-urile vor contribui la planurile ambițioase de sustenabilitate ale circuitului.

  Vorbind despre reînnoirea contractului pentru pista pe care Lewis Hamilton a câștigat o bătălie palpitantă cu Max Verstappen la începutul acestui an, președintele și CEO-ul F1, Stefano Domenicali, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm această înțelegere cu Circuit de Barcelona-Catalunya.

  „Vreau să mulțumesc promoterului și autorităților pentru entuziasmul și angajamentul lor de a menține F1 la Barcelona, cu îmbunătățiri care vor fi aduse pistei și facilităților și continuând istoria noastră lungă împreună.

  „Echipele și piloții așteaptă mereu cu nerăbdare să concureze pe circuit și să viziteze Barcelona, iar fanii spanioli vor continua să-și vadă eroii naționali, Fernando Alonso și Carlos Sainz de aproape.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss