GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1 reînnoiește contractul cu Circuitul Barcelona-Catalunya până în 2026

Formula 1
Vizualizări: 11025

Formula 1 și-a reînnoit contractul cu Circuit de Barcelona-Catalunya, într-o mișcare care va menține Marele Premiu al Spaniei în calendar până în 2026.

Ca parte a acordului, îmbunătățirile pistei și a facilităților – utilizate pentru prima dată de F1 în 1991, înaintea Jocurilor Olimpice de vară din 1992 de la Barcelona – vor fi făcute înaintea cursei din 2022, care va avea loc pe 22 mai. Upgrade-urile vor contribui la planurile ambițioase de sustenabilitate ale circuitului.

Vorbind despre reînnoirea contractului pentru pista pe care Lewis Hamilton a câștigat o bătălie palpitantă cu Max Verstappen la începutul acestui an, președintele și CEO-ul F1, Stefano Domenicali, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm această înțelegere cu Circuit de Barcelona-Catalunya.

„Vreau să mulțumesc promoterului și autorităților pentru entuziasmul și angajamentul lor de a menține F1 la Barcelona, cu îmbunătățiri care vor fi aduse pistei și facilităților și continuând istoria noastră lungă împreună.

„Echipele și piloții așteaptă mereu cu nerăbdare să concureze pe circuit și să viziteze Barcelona, iar fanii spanioli vor continua să-și vadă eroii naționali, Fernando Alonso și Carlos Sainz de aproape.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES