More

  Latest Posts

  Formula 1: Red Bull Racing adaptat pentru Max Verstappen

  Pierre Gasly spune că Red Bull Racing este acum o echipă „personalizată” pentru Max Verstappen. Anul trecut, francezul Gasly s-a străduit să se potrivească cu Verstappen când a fost promovat de la echipa de juniori (Toro Rosso). Până la sfârșitul pauzei de vară, el fusese înlocuit de Alex Albon.

  Gasly a susținut că nu a avut suficient timp pentru a se dovedi la echipa superioară. „S-ar fi putut mult mai bine”, a declarat Gasly pentru publicația Italiană Autosprint. „Dacă m-aș întoarce la Red Bull, aș fi învățat multe între timp. Cel puțin în acest sezon, sunt interesat doar să fac cursa pentru AlphaTauri, toată energia mea este în asta acum, vreau să rămân în Formula 1 cu orice preț.”

  Gasly a indicat că a fost greu în echipa în calitate de coechipier al lui Verstappen. „Da, este adevărat. Fiecare pilot ar dori să aibă o echipă personalizată, ca și Red Bull Racing este pentru el.” „Dar nu uitați că Formula 1 este un sport de echipă, a adăugat el. Puteți câștiga doar dacă întreaga echipă performează bine.”

  „Toată lumea are nevoie de acel ajutor – performanța ta nu depinde doar de tine și toți membrii echipei trebuie să dea totul pentru asta.”

  Sursa: AutoSprint

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss