Latest Posts

Formula 1: Red Bull Racing adaptat pentru Max Verstappen

Vizualizări: 12483

Pierre Gasly spune că Red Bull Racing este acum o echipă „personalizată” pentru Max Verstappen. Anul trecut, francezul Gasly s-a străduit să se potrivească cu Verstappen când a fost promovat de la echipa de juniori (Toro Rosso). Până la sfârșitul pauzei de vară, el fusese înlocuit de Alex Albon.

Gasly a susținut că nu a avut suficient timp pentru a se dovedi la echipa superioară. „S-ar fi putut mult mai bine”, a declarat Gasly pentru publicația Italiană Autosprint. „Dacă m-aș întoarce la Red Bull, aș fi învățat multe între timp. Cel puțin în acest sezon, sunt interesat doar să fac cursa pentru AlphaTauri, toată energia mea este în asta acum, vreau să rămân în Formula 1 cu orice preț.”

Gasly a indicat că a fost greu în echipa în calitate de coechipier al lui Verstappen. „Da, este adevărat. Fiecare pilot ar dori să aibă o echipă personalizată, ca și Red Bull Racing este pentru el.” „Dar nu uitați că Formula 1 este un sport de echipă, a adăugat el. Puteți câștiga doar dacă întreaga echipă performează bine.”

„Toată lumea are nevoie de acel ajutor – performanța ta nu depinde doar de tine și toți membrii echipei trebuie să dea totul pentru asta.”

Sursa: AutoSprint
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

AutoSprint

Latest Posts

Don't Miss