More

  Latest Posts

  Formula 1: Plafonul bugetului beneficiază McLaren, spune Helmut Marko.

  McLaren ar putea câștiga cel mai mult prin măsurile de plafonare bugetare prevăzute să intre în vigoare anul viitor. Acesta este punctul de vedere al oficialului Red Bull, dr. Helmut Marko, care a declarat pentru AMuS că McLaren urmează să beneficieze în comparație cu rivalele mai rapide Mercedes, Ferrari și Red Bull care au nevoie să reducă semnificativ numărul personalului. „Schimbarea McLaren de la Renault la motoarele Mercedes poate, de asemenea, să ocolească unele reguli de omologare și să intervină în zonele care sunt închise altora. Există lacune în reguli”, a spus Marko.

  „McLaren este din ce în ce mai aproape, sunt bine poziționate în ceea ce privește personalul și tehnologia și vor avea un motor competitiv începând cu anul viitor. Dar nu va fi o chestiune de la un an la altul”. În schimb, Marko spune că Red Bull Racing va trebui să se “micșoreze” pentru a intra sub valoarea recentă redusă a plafonului bugetar pentru 2021 de 145 de milioane de dolari. De asemenea, noua pentru 2021 este o regulă care permite echipelor care sunt plasate mai jos în clasamentul campionatului mondial să facă mai multe teste la tunel de vânt decât rivalii lor mai rapizi.

  „Ar fi fost mai bine să conectăm bonusul tunelului de vânt la buget, decât la poziția de campionat”, a spus o sursă a Ferrari. „Cei cu mai puțini bani ar trebui să li se permită să testeze mai mult în tunelul de vânt. Așa cum este acum, unele echipe se vor întreba dacă sunt mai bine să termine pe locul nouă în loc de locul opt pentru a obține mai mult timp pentru tunelul vânt pentru mașina din 2022”, a adăugat insiderul.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss