More

  Latest Posts

  Formula 1: Plafonul bugetar problematic pentru echipei de top, spune Green.

  Cei responsabili de echipele F1 cu cele mai mari bugete trebuie să sufere de o „durere de cap masivă”, potrivit șefului tehnic al Racing Point, Andy Green. În timp ce a admis la AMuS că plafonul bugetar de 145 de milioane de dolari pentru 2021 va necesita o anumită reorganizare, Green a spus că echipa bazată pe Silverstone are de fapt un buget mai mic decât acesta. „Prima noastră analiză sugerează că ne păstrăm filozofia”, a spus el.

  „Dar noi știm aceste reguli de patru săptămâni și, prin urmare, trebuie să le înțelegem mai detaliat”, a adăugat Green, referindu-se la modul în care regulile au fost modificate pentru criza corona. Dar Green a recunoscut că este bucuros că nu este responsabil de o echipă de top în acest moment.

  „Aș avea o durere de cap, o durere de cap masivă”, a spus el. „Dar acești oameni nu sunt proști. Cred că știu deja exact unde să taie cheltuielile și unde se vor concentra în viitor activitățile de bază”. „Pentru noi, plafonul bugetar este încă peste bugetul nostru”.

  Dar, chiar dacă echipele mari vor trebui să se micșoreze ca mărime și cheltuieli, Green nu se așteaptă ca ierarhia să se schimbe imediat. „Aceste lucruri durează întotdeauna ceva timp”, a spus el. „Pe pistă, probabil că vom vedea primul impact real doar în 2023”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss