GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Plafonul bugetar problematic pentru echipei de top, spune Green.

Vizualizări: 14133

Cei responsabili de echipele F1 cu cele mai mari bugete trebuie să sufere de o „durere de cap masivă”, potrivit șefului tehnic al Racing Point, Andy Green. În timp ce a admis la AMuS că plafonul bugetar de 145 de milioane de dolari pentru 2021 va necesita o anumită reorganizare, Green a spus că echipa bazată pe Silverstone are de fapt un buget mai mic decât acesta. „Prima noastră analiză sugerează că ne păstrăm filozofia”, a spus el.

„Dar noi știm aceste reguli de patru săptămâni și, prin urmare, trebuie să le înțelegem mai detaliat”, a adăugat Green, referindu-se la modul în care regulile au fost modificate pentru criza corona. Dar Green a recunoscut că este bucuros că nu este responsabil de o echipă de top în acest moment.

„Aș avea o durere de cap, o durere de cap masivă”, a spus el. „Dar acești oameni nu sunt proști. Cred că știu deja exact unde să taie cheltuielile și unde se vor concentra în viitor activitățile de bază”. „Pentru noi, plafonul bugetar este încă peste bugetul nostru”.

Dar, chiar dacă echipele mari vor trebui să se micșoreze ca mărime și cheltuieli, Green nu se așteaptă ca ierarhia să se schimbe imediat. „Aceste lucruri durează întotdeauna ceva timp”, a spus el. „Pe pistă, probabil că vom vedea primul impact real doar în 2023”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES