Latest Posts

Formula 1: Opt curse nu sunt suficiente pentru sezonul 2020

Vizualizări: 20166

Bernie Ecclestone consideră că Formula 1 ar trebui să fie capabilă să organizeze „opt curse fără probleme” în 2020. De fapt, succesorii fostului lider suprem al F1; Liberty Media speră la mai multe curse decât opt, începând cu weekend-urile consecutive în Europa, fără prezența spectatorilor.

Ecclestone a declarat jurnalistului de afaceri F1, Christian Sylt, scriind în Sunday Express, că sportul „ar trebui să poată avea opt curse fără probleme”. „Problema este dacă echipele pot ieși sau nu din Italia, dacă compania de anvelope poate ieși din Italia. Aceasta va fi problema”, a spus el.

Un șef al echipei fără nume a declarat pentru Auto Motor und Sport că opt curse nu vor fi suficiente. „Am pierde bani cu opt curse”, a spus șeful. „Atunci costurile noastre de călătorie și logistică ar depăși veniturile”. Dar în alte moduri, mult mai puțin de 18-19 curse este suficient pentru F1 în circumstanțe, potrivit legendei Alain Prost.

Unii spun că trebuie să faci absolut 18 curse pentru a face un campionat frumos “, a spus el pentru Canal Plus. „Dar când am început în 1980, am avut 11 curse, cu media aproximativ 15 sau 16, așa că dacă am avea doar 11 sau 12, mai putem avea un campionat foarte frumos”, a adăugat Prost. „Cred că trebuie să fim puțin mărinimos în acest sens”.

Ungaria speră să fie un alt loc pentru așa-numitele „curse fantome”. „Deși acesta nu este un scenariu ideal, credem că organizarea evenimentului în spatele ușilor închise – pe care fanii noștri îl pot urmări în continuare la televizor – este mai bine decât să nu mai facem o cursă”, au spus organizatorii într-un comunicat.

Alex Wurz, președintele Asociației Piloților pentru Grand Prix, consideră că o altă măsură pe care organizatorii curselor F1 ar putea să o pună la punct pentru a face cursele mai sigure este o aplicație de urmărire. „Este posibil să putem fi urmăriți complet cu o aplicație, astfel încât – dacă se întâmplă ceva – urmărirea poate fi începută imediat”, a spus el pentru ORF.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Fostul pilot crede că este realist ca F1 să vizeze începutul sezonului în iulie în țara sa de naștere, Austria.”Avem piloți care sunt mascați, mecanici la pitstop care sunt mascați”, a spus Wurz. „Cu reguli interne stricte și, de asemenea, reguli internaționale, este posibil să avem cursa în Austria și să deschidem astfel sezonul.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss