Latest Posts

Formula 1: Opiniile împărțite asupra revenirii lui Alonso.

Vizualizări: 11470

Opiniile sunt împărțite cu privire la faptul dacă Fernando Alonso ar trebui să revină la Formula 1 cu Renault anul viitor. Prietenul și fostul rival al spaniolului Mark Webber consideră că Alonso nu mai este la apogeul său, în timp ce primul său șef în Formula 1, Giancarlo Minardi spune că Renault nu este destinația potrivită pentru campionul de două ori. „Nu are nicio șansă să se afle într-una dintre echipele de top, așa că dacă se întoarce ar putea fi doar într-o mașină mediocră”, spune Giancarlo Minardi.

Însă fostul inginer Renault Isaac Prada, care lucra alături de spaniolul de acum 38 de ani la echipa franceză de uzina în urmă cu 15 ani, îl încurajează pe Alonso să se întoarcă. „Fernando este, fără îndoială, candidatul numărul unu pentru locul lăsat gol de Daniel Ricciardo la Renault F1”, a spus el pentru publicația spaniolă La Voz de Asturias.

„Există factorul emoțional, dar și faptul că a câștigat ambele titluri mondiale acolo. Dacă vede o oportunitate care are potențial, atunci va fi de acord”. „Renault este o echipă cu un buget excelent și intenții serioase, iar Alonso este capabil să meargă cu trei zecimi mai repede decât ceilalți. Nu uitați că a luptat pentru titlu atunci când nu avea o mașină capabilă de asta”, a adăugat Prada.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss