More

  Latest Posts

  Formula 1- Oficial: Alexander Albon îl înlocuiește pe Gasly până la finalul sezonului

  Echipa Red Bull Racing  tocmai a confirmat faptul că Alexander Albon îl va înlocui pe Pierre Gasly în funcția de pilot secund, pentru restul sezonului. În vârstă de doar 23 de ani, thailandezul va debuta la echipa austriacă în următoarea etapă(MP al Belgiei), în timp ce Pierre Gasly va concura, din nou, la echipa junioară Torro Rosso, după doar o jumătate de sezon petrecută la echipa senioară,chiar daca Christian Horner a declarat,după cursa din Ungaria,că vor să-l țină până la finalul sezonului.

  Pilotul francez Pierre Gasly nu a reușit să-i fie un adversar redutabil fostului său coleg Max Verstappen,olandezul reușind să câștige 2 curse și să acumuleze un total de 181 de puncte,  în timp ce Gasly a acumulat doar 63 de puncte, cel mai bun finiș al său fiind doar locul al patrulea în MP al Marii Britanii.

  „Cei de la Red Bull sunt într-o poziție unică.Au patru piloți sub contract care pot fi rotați între această echipă și Torro Rosso. Echipa se va baza pe următoarele 9 curse că vor arăta cine ar trebui să-i fie coechipier lui Verstappen în 2020. Toată echipa îi urează bun venit lui Albon și îl va ajuta în următoarea fază a carierei sale” , arată un statement al celor de la Red Bull.

  Albon a terminat, pentru prima oară, în puncte, în cursa de la Bahrain, iar, în următoarea etapă(China), a terminat al  zecelea după ce a luat startul de la boxe. De asemenea, în MP al Principatului Monaco a obținut locul al optulea, iar în MP al Germaniei a obținut locul al șaselea.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss