Latest Posts

Formula 1, Nico Rosberg: „Michael Schumacher i-ar manipula pe toți pe drumul său”

Vizualizări: 11922

Nico Rosberg se deschide asupra temerilor de împerechere cu Michael Schumacher. Nico Rosberg vorbește despre întâlnirile sale cu David Coulthard despre ce seamănă cu a fi coechipierul celor mai buni piloți din F1. Rosberg, care a câștigat campionatul în 2016, a alergat împreună cu Michael Schumacher și Lewis Hamilton.

Michael Schumacher s-a întors după o pensie de trei ani, iar Nico Rosberg a arătat că a fost semnificativ mai rapid din 2010 până în 2012. Schumacher și-a dat demisia după 2012, iar ulterior, Rosberg a fost asortat cu Lewis Hamilton. Un pilot care a cunoscut bine pe Rosberg din anii săi de karting.

Nu a fost într-adevăr o simplă întreprindere pentru Nico Rosberg la Mercedes. Germanul, a făcut o înțelegere cu echipa Silver Arrows după patru ani în Williams, la început ar fi dorit să fie numărul 1 în grupă. Cu toate acestea, la acel moment, directorul echipei, Ross Brawn i-a dat veștile proaste, după cum își amintește campionul mondial din 2016.

În interviul video „F1 Unscripted” din Formula 1, tânărul de 34 de ani amintește: „Nu a fost un moment bun. Eram atât de încântat și am crezut că pot ocupă conducerea echipei Mercedes, deoarece nu s-a vorbit cu Schumacher la acea vreme. Dar apoi Ross Brawn m-a chemat din senin și mi-a spus: „Apropo, coechipierul tău nu va fi Nick Heidfeld sau Jenson Button. Va fi Michael Schumacher”.

Cariera lui Rosberg a luat o întorsătură când a încheiat o înțelegere cu grupul Mercedes pentru sosirea sa în grila F1 în 2010. Petrecuse patru sezoane cu Williams, cu doar 2 podiumuri până în acel moment.

Formula 1, Nico Rosberg: „Michael Schumacher i-ar manipula pe toți pe drumul său”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Nico Rosberg a procedat la scorul de 23 de victorii în F1 cu Mercedes și a câștigat titlul mondial din 2016 înainte de a se retrage. El a oprit o vraja din șapte sezonuri cu producătorul care a început cu trei ani in calitate de coechipier al campionului de șapte ori Michael Schumacher. Nico vorbește despre toate gândurile care-i trecură prin minte când Ross Brawn a aruncat bomba asupra lui.

„Și am fost ca… Oh. Ale mele. Dumnezeu. [Am avut] Cele mai nebunești gânduri, că n-aș avea nicio șansă, că întreaga echipă va merge împotriva mea, iar Michael își va pe toți pe drumul său”. – Și, de asemenea, nici măcar nu știu, pot să țin pasul cu el? El este cel mai mare pilot din toate timpurile, am o șansă? A fost un moment destul de nebun. ”

Rosberg s-a impus imediat ca principalul concurent al Mercedes. În timp ce Schumacher a încercat să se schimbe după trei sezoane din F1, Rosberg a marcat primul podium al Mercedes, primul pol și prima victorie după revenirea echipei. El spune că există povești interminabile despre stăpânirea lui Schumacher, amintind de un episod de toaletă pentru Monaco despre care Rosberg a discutat anterior.

„Michael este un războinic psihologic”, adaugă Rosberg. „Nu trebuie nici măcar să depună eforturi pentru că vine în mod firesc pentru el, pentru a încerca și a ajunge psihologic în capul competiției sale”. „Am fost coechipierul său, așa că am fost cea mai mare competiție a lui și va fi de dimineață până seara”.

„Există atât de multe exemple. Baie la Monaco a fost un exemplu”. „Există o singură baie în garaj. El știe că stau afară, pentru că vorbesc ca o nebunie, spunându-i oricui este acolo să vă rog să iasă pentru că mă panichez. Trebuie să fac pipi înainte de a mă califica”.

„Și el este acolo doar privindu-și ceasul, doar răcoritor, pentru că știe că va crea din ce în ce mai mult stres în mintea mea”. Atunci iese, totul răcit, este ca „oh, scuze, nu știam că ești acolo”. „Până la acest moment eram în plină panică Și a continuat”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss