More

  Latest Posts

  Formula 1: Nicio intenție de a părăsi vreodată Red Bull, spune Max Verstappen.

  Max Verstappen spune că ar dori să-și petreacă întreaga carieră în Formula 1 la Red Bull. La începutul acestui an, pilotul olandez a semnat un nou contract lucrativ cu echipa Red Bull până în 2023. Tânărul pilot, în vârstă de 22 de ani, a declarat postului de radio olandez Radio 538: „Da, vreau să rămân cu Red Bull și nu am nicio intenție să plec vreodată”. „Dacă continui să mă monitorizez corect, să fiu în formă și să am grijă de corpul meu, pot continua până la 40 de ani”.

  F1 intenționează să-și reînceapă sezonul cu „curse fantomă” începând cu luna iulie, iar Verstappen a recunoscut că dorește să revină la curse. „Păcat ca au fost anulate atâtea curse, dar in aceasta situație toată lumea încearcă să facă ce poate”. Antrenorul meu este aici la Monaco, așa că nu am dificultăți deosebite. „Am menținut fitness-ul necesar pentru că nu știi niciodată când trebuie să fii pregătit să conduci”.

  Șeful Red Bull, dr. Helmut Marko, este de acord că Verstappen este mai mult decât gata de cursă. „Lumea eSports în care a trăit în timpul opririi F1 nu este adevăratul lucru, deși i-a plăcut cu adevărat”, a spus el pentru ziarul Osterreich. „Acum a condus cu adevărate curse cu mașini private, este în stare fizică bună și îi este foame să înceapă în sfârșit”, a adăugat Marko.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss