GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Nicio intenție de a părăsi vreodată Red Bull, spune Max Verstappen.

Vizualizări: 11867

Max Verstappen spune că ar dori să-și petreacă întreaga carieră în Formula 1 la Red Bull. La începutul acestui an, pilotul olandez a semnat un nou contract lucrativ cu echipa Red Bull până în 2023. Tânărul pilot, în vârstă de 22 de ani, a declarat postului de radio olandez Radio 538: „Da, vreau să rămân cu Red Bull și nu am nicio intenție să plec vreodată”. „Dacă continui să mă monitorizez corect, să fiu în formă și să am grijă de corpul meu, pot continua până la 40 de ani”.

F1 intenționează să-și reînceapă sezonul cu „curse fantomă” începând cu luna iulie, iar Verstappen a recunoscut că dorește să revină la curse. „Păcat ca au fost anulate atâtea curse, dar in aceasta situație toată lumea încearcă să facă ce poate”. Antrenorul meu este aici la Monaco, așa că nu am dificultăți deosebite. „Am menținut fitness-ul necesar pentru că nu știi niciodată când trebuie să fii pregătit să conduci”.

Șeful Red Bull, dr. Helmut Marko, este de acord că Verstappen este mai mult decât gata de cursă. „Lumea eSports în care a trăit în timpul opririi F1 nu este adevăratul lucru, deși i-a plăcut cu adevărat”, a spus el pentru ziarul Osterreich. „Acum a condus cu adevărate curse cu mașini private, este în stare fizică bună și îi este foame să înceapă în sfârșit”, a adăugat Marko.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES