More

  Latest Posts

  Formula 1: Mugello va fi confirmat ca cursa post-Monza 2020.

  Mugello pare să găzduiască un al doilea mare premiu în Italia anul acesta, la o săptămână după Monza. Imola, încă un circuit italian, este de asemenea în derulare. “Imola este prea îngustă pentru Formula 1 cu aceste mașini mai largi”, a spus Andrea Cremonesi, de la Gazzetta dello Sport. “Nu va fi aproape nici o depășire, iar intrarea în boxe este atât de aproape de linia de curse și separată doar de un zid”, este citat de RTL.

  Angelo Sticchi Damiani, șeful clubului auto italian ACI, a declarat: „Italia are șanse serioase de a găzdui un al doilea Mare Premiu”. „Lucrăm la acest lucru, deoarece va exista o altă cursă sau două după Monza și este o scurtă excursie la Imola sau Mugello”, a adăugat el. „Publicul de televiziune se va plictisi de prea multe curse pe aceleași circuite, dar, din fericire, există trei circuite autorizate pe Italia”.

  Damiani a spus că se așteaptă la o decizie la sfârșitul acestei săptămâni, când se întâlnește Consiliul Sportiv Mondial pentru FIA. Referindu-se la Mugello, jurnalistul Cremonesi a continuat: „Pe lângă logistică, avantajul suplimentar este că ar fi cea de-a 1000-a cursă de Formula 1 pe pista proprie a Ferrari”. Între timp, șefa Spa-Francorchamps, Vanessa Maes, spune că „este imposibil ca pista populară belgiană să găzduiască o a doua cursă în 2020”.

  Însă șeful Alfa Romeo, Frederic Vasseur, crede că ar putea exista un al doilea Marele Premiu pentru Bahrain și Abu Dhabi la sfârșitul sezonului. „Bahrain și Abu Dhabi vor avea loc de două ori la sfârșitul toamnei, dar, în afară de asta, este ca și cum ai citi terenurile de cafea”, a spus el pentru ziarul Blick. „Citesc acum că Beijing-ul închide o parte a orașului din cauza coronei și, în același timp, Shanghai se oferă pentru două curse chinezești.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss