Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Formula 1 Monaco- Lewis Hamilton domină în FP2

           Cei doi piloți Mercedes, cu Lewis Hamilton în frunte au fost cu 7 zecimi mai rapizi decât restul în cel de-al doilea antrenament pe circuitul stradal din Monte Carlo.

  Lewis Hamilton(Mercedes) a condus din nou plutonul în al doilea antrenament liber din cadrul celui de-al 77-lea Mare Premiu al Principatului Monaco, având un timp cu doar 8 sutimi de secundă mai rapid decât coechipierul său, finlandezul Valterri Bottas.

  În timpul sesiunii, Hamilton și cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel( Scuderia Ferrari) au blocat roțile în virajul 1, evitând la limită, parapetul din Sante-Devote.

  Pierre Gasly(Red Bull) a reușit să obțină un timp mai bun decât olandezul Max Verstappen,terminând pe 4 , iar pe locul 5, în mod surprizator, a terminat Alexander Albon(Torro Rosso) ,cu un timp cu 9 zecimi mai slab ca cel al liderului.

  Max Verstappen a terminat pe locul 6 după ce a avut probleme la fluidul motorului și nu a putut face o simulare a unui tur pentru calificări.

  Kevin Magnussen a terminat pe locul al șaptelea pentru Haas, înaintea duo-ului Alfa Romeo al lui Antonio Giovinazzi și Kimi Raikkonen,  în timp ce Charles Leclerc a terminat topul 10 pentru Ferrari după ce,  de asemenea,  nu a făcut un  stint  cu un nivel scăzut de combustibil.

  Photocredit: BBC Sport  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss