More

  Latest Posts

  Formula 1: Modificări ale regulilor pentru motoare dezvăluite înainte de începerea sezonului 2020.

  Cu o lună înainte de reluarea cursei, FIA a instalat câteva reguli noi pentru motoare, ca urmare a scandalului de legalitate al motorului Ferrari din 2019. În timpul opririi cauzate de criza COVID-19, marea veste se referea la plafonul bugetar și la „silly season”, inclusiv decizia Ferrari de a-l înlocui pe Sebastian Vettel cu Carlos Sainz pentru 2021.

  Nico Hulkenberg se așteaptă acum ca piața de piloți să se calmeze. „Acest lucru a fost desigur foarte interesant de urmărit, deoarece a fost unic pentru echipe să-și aranjeze noii piloți atât de devreme”, a declarat fostul pilot Renault pentru Ziggo Sport.

  Într-adevăr, reiese că regulile pentru motoarele F1 au fost actualizate acum, FIA dezvăluind noi directive tehnice, în urma problemelor cu echipele în legătură cu controversatul acord „secret” încheiat cu Ferrari. Publicația italiană Autosprint susține că directivele se referă la recuperarea de energie și consumul de ulei, inclusiv reducerea consumului de ulei de la 0,5 la 0,3 litri la 100 km. „Nu pare mult, dar este”, a spus corespondentul Matteo Novembrini.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss