Latest Posts

Formula 1: Modificări ale regulilor pentru motoare dezvăluite înainte de începerea sezonului 2020.

Vizualizări: 17766

Cu o lună înainte de reluarea cursei, FIA a instalat câteva reguli noi pentru motoare, ca urmare a scandalului de legalitate al motorului Ferrari din 2019. În timpul opririi cauzate de criza COVID-19, marea veste se referea la plafonul bugetar și la „silly season”, inclusiv decizia Ferrari de a-l înlocui pe Sebastian Vettel cu Carlos Sainz pentru 2021.

Nico Hulkenberg se așteaptă acum ca piața de piloți să se calmeze. „Acest lucru a fost desigur foarte interesant de urmărit, deoarece a fost unic pentru echipe să-și aranjeze noii piloți atât de devreme”, a declarat fostul pilot Renault pentru Ziggo Sport.

Într-adevăr, reiese că regulile pentru motoarele F1 au fost actualizate acum, FIA dezvăluind noi directive tehnice, în urma problemelor cu echipele în legătură cu controversatul acord „secret” încheiat cu Ferrari. Publicația italiană Autosprint susține că directivele se referă la recuperarea de energie și consumul de ulei, inclusiv reducerea consumului de ulei de la 0,5 la 0,3 litri la 100 km. „Nu pare mult, dar este”, a spus corespondentul Matteo Novembrini.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss