GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: McLaren contestă acordul „secret” dintre Ferrari și FIA cu privire la motorul din 2019

Vizualizări: 12122

Zak Brown, CEO-ul McLaren, vrea ca Binotto să dezvăluie conținutul „acordului secret” dintre Ferrari și FIA. În aceste momente grele pentru lumea automobilism sportiv, singurele provocări pe care ni le permite să le avem sunt cele construite prin cuvinte. Cea care are loc chiar acum implică două dintre cele mai istorice echipe din padoc: McLaren and Ferrari. Recent, directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto, tocmai a povestit The Guardian despre claritatea etică a lui și al echipei Ferrari.

Vorbind despre preocupările legate de plafonul bugetar, el a spus: „În mod evident, am grijă de problemele care ar putea apărea în cazul în care sezonul 2020 ar începe cu adevărat, dar aceasta nu este cea mai mare problemă a mea în acest moment. Prioritatea mea este fixată pe siguranță. Vreau să protejez personalul Ferrari și să am grijă de securitatea acestora. Restul poate aștepta.

Șeful echipei din Maranello își respinge transparența în privința eticii sportive, dar acest lucru a deschis o afacere veche.

Formula 1: McLaren contestă acordul „secret” dintre Ferrari și FIA cu privire la motorul din 2019

La începutul acestui an, am asistat la un caz politic, care a implicat Ferrari și restul echipelor. Echipele, conduse de Mercedes, au dorit ca Ferrari și FIA să dezvăluie detaliile unui acord „secret” despre o anchetă a mașinii și a motorului care a avut loc la sfârșitul sezonului 2019.

„Sunt în toată favoarea de a avea obligații etice. Și, pe linia eticii, cred că ar fi grozav dacă Mattia ar împărtăși cu noi, întrucât FIA s-a oferit voluntar să împărtășească, ce detalii au stat la baza acordului secret pe care l-au ajuns asupra presupusei încălcări a reglementărilor din jurul motoarelor lor”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Deși ne ocupăm de subiectul eticii și transparenței, cred că acesta ar fi un punct și un timp bine servit.” CEO-ul McLaren a comentat.

Celelalte echipe nu au renunțat la acest aspect, întrucât au scris o plângere oficială către FIA explicând că se simt inconfortabil în acest acord secret și FIA a spus prin Jean Todt că ar fi fost mai mult decât fericiți să deschidă afacerea. De atunci, Mercedes a părăsit. Acum este pe Binotto să își asume responsabilitatea și să arate ce înseamnă de fapt etica pentru echipa italiană.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES