More

  Latest Posts

  Formula 1: Mass-media nu trebuie interzisă de la „cursele fantome”

  Ar fi o greșeală să blocăm mass-media de orice „cursa fantomă” care au loc pe fondul crizei corona. Acesta este punctul de vedere al respectatului redactor Auto Motor und Sport, Michael Schmidt, care bănuiește că chiar și difuzorii vor trebui să accepte pur și simplu excluderea lor din curse.

  „Imaginați-vă că singura sursă de informații pentru reporterii din întreaga lume este un singur semnal TV”, a spus el. „Guvernul ar putea să ne arate doar ce vor să ne arate.” Aceasta ar fi o situație ca în China și ar încălca drepturile presei în lumea liberă. Schmidt susține că a nu permite jurnaliștilor să intre în padoc nu este chiar o măsură de securitate necesară.

  „Putem fi testați la fel ca orice șef de echipă, inginer sau pilot”. Și vă reamintesc că a fost un mecanic care a fost infectat în Melbourne, nu a fost un jurnalist, fotograf sau cameraman”, a spus el. Schmidt susține, însă, mai important, mass-media este o parte indispensabilă a Formulei 1.

  „Când sunt pe site ca reporter, pot vedea dacă realitatea și imaginea TV merg împreună, și am șansa să investighez contradicțiile la fața locului și să descopăr fonduri”, a spus el. „Dacă stau acasă, sunt dependent de informațiile pe care mi le furnizează cei implicați.”

  Și Schmidt a spus că F1 ar putea avea probleme dacă se lasă echipelor și piloților să conducă conținutul și noutățile din circuit. „Mesajele pe care unii dintre ei le transmit chiar acum sunt jalnice”, a spus el. „Cele mai grave sunt convorbirile în conferință cu întrebări transmise în prealabil”. Și câteva postări de pe social media de la piloți care nu ar putea fi mai banale.

  „Această practică ar putea continua dacă echipele se bucură de ea, chiar și după criza corona”. Mass-media face tot posibilul să ofere fanilor informații și povești în aceste perioade secetoase, iar toți cei care visează să conducă în spatele ușilor închise ar trebui să-și amintească acest lucru. „Altfel, s-ar putea ca standurile să rămână goale chiar și odată ce publicul este permis să revină”, a concluzionat Schmidt.

  Sursa: Auto, Motor und Sport

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss