Latest Posts

Formula 1: Marele Premiu al Ungariei va rămâne în calendar până în 2027.

Vizualizări: 17883

Marele Premiu al Ungariei va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2027, după ce promotorii au convenit o prelungire de un an la contractul actual. Ungaria va găzdui a treia etapa a sezonului F1 2020 ca parte a calendarului reprogramat în urma pandemiei COVID-19, care va avea loc pe 19 iulie. 

Ca parte a discuțiilor pentru a obține o cursă cu uși închise organizată la Hungaroring, a fost încheiat un acord de prelungire a contractului actual cu un an. În 2016 a fost asigurat un acord pe termen lung care păstra Marele Premiu al Ungariei până în 2026. Însă, termenii au fost revizuiți pentru a se prelungi cu încă un an și pentru a reduce escaladarea anuală a taxei de găzduire, precum și pentru a fi convenit o taxă mult mai mică pentru organizarea evenimentului din acest an.

„Am făcut legătura cu Liberty Media pentru a compensa profitul care lipsește, deoarece costul organizațional nu este mai mic în cazul unui eveniment închis”, a spus Zsolt Gyulay, CEO al Hungaroring Sport. „Am făcut tot posibilul în timpul discuțiilor pentru a obține un acord bun atât pentru țară, cât și pentru sport, chiar și în aceste perioade provocatoare”.

„Nu putem spune numere exacte, dar taxa de drepturi este fragmentul celui plătit în cazul unui eveniment deschis”. „Mai mult, am obținut o extindere în contractul nostru, așa că acum este valabil până în 2027 în loc de 2026”. „Creșterea anuală a taxei pentru drepturi a fost, de asemenea, redusă, așa că am economisit mai multe miliarde de forinți pentru stat. În total, pot spune că am fost înțelepți și am economisit mult”.

Formula 1: Marele Premiu al Ungariei va rămâne în calendar până în 2027.

Înainte de Marele Premiu al Ungariei, F1 va avea 2 curse consecutive la Red Bull Ring din Austria, pe 5 iulie și 12 iulie, ca parte a planurilor sale revizuite de a începe sezonul. Ungaria a fost o opțiune de a găzdui mai multe curse, în cazul în care nu s-ar putea încheia o înțelegere pentru a se asigura că Silverstone a rămas în calendar, Silverstone va găzdui două curse în august în weekendurile consecutive.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ministrul maghiar pentru inovație și tehnologie, Laszlo Palkovics, a declarat că țara a fost dispusă să găzduiască două curse F1 și va face tot posibilul pentru a asigura o desfășurare bună a cursei. „Mai multe evenimente internaționale au trebuit să fie anulate, dar nu am vrut să ne asumăm un risc cu cursa F1 din Ungaria, așa că am fost deschiși pentru toate opțiunile în timpul discuțiilor”, a spus Palkovics.

„Am avut multe e-mailuri cu Chase Carey, CEO al F1 și i-am oferit câteva sfaturi despre cum să facem evenimentul închis mai interesant”. Au luat unele dintre ele. „Opțiunea pentru organizarea a două curse a apărut și în timpul conversației, dar, din fericire, situația pandemică s-a îmbunătățit și în celelalte țări, iar Liberty Media și-a dorit cursa în cât mai multe locuri”. „L-am asigurat pe domnul Carey că vom acorda tot ajutorul nostru familiei F1 la sosirea în țara noastră în condiții de siguranță, fie pe drum, fie cu avionul”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss