GP24 Media

LATEST POSTS

Formula 1: Marele Premiu al Azerbaijanului a fost și el amânat

Vizualizări: 15805

Marele Premiu al Azerbaidjanului, care avea să se desfășoare pe 7 iunie, a fost și el oficial amânat din cauza pandemiei Corona virusului, după ce aseară au început să apară pe rețelele de socializare diverse zvonuri legate de acest lucru.

Formula 1: Marele Premiu al Azerbaijanului a fost și el amânat

Cursa stradala din capitala Azerbaidjanului, Baku, este a opta cursă a sezonului care nu se mai desfășoară la data calendarului.Astfel, cursa din capitala Canadei, Montreal, devine prima etapă a sezonului 2020.Însă, nu ar trebui să ne facem iluzii, deoarece, zilele trecute, canadienii au anunțat retragerea de la Jocurile Olimpice ce se vor desfășura, în vara aceasta, la Tokyo.

Din păcate, sezonul din 2020 are foarte mari șanse să fie continuat în prima parte al lui 2021, mai ales ca lansarea noilor modele de Monoposturi a fost decalată cu un an de zile.Sunt deocamdată 7 mari premii care au fost decalate, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco a fost anulat cu totul.Problema cea mai mare va fi cu Marile Premii desfășurate în locații unde vremea nu este atât de caldă, precum MP al Olandei sau MP al Marii Britanii etc.Cine știe ce se poate întâmpla în continuare?

Sursa: Fabian Zarva, GP24 Author
Photocredit: Mercedes AMG Petronas Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES